Svensk sommerstemning på SVANEN

Foto: Jan Sand
KULTUR:

Torsdag 8. juni 19.30 - 21.30 indbydes til svensk sommerdans på SVANEN.
Repertoiret er svenske sange og musik, og det bliver en stemningsfuld og romantisk skærgårdssejlads, fuld af vemod og viser om længsel og drømme.

Den kendte harmonikaspiller Kristian Rusbjerg gæstede Skive i forbindelse med SPIL DANSK 2016 og kommer nu igen for at give koncert på SVANEN, denne gang akkompagneret af Märta Nilsson (sang), Johanne Andersson (cello) og selveste Svanemor Iben Barnwell (fløjte), fortæller Iben Barnwell, der er medarrangør af sommerkoncerterne på SVANEN. 

Märta Nilsson er klassisk uddannet fra DKDM i København, men beskæftiger sig også med folkemusik, tidlig kirkemusik samt renaissance- og barokmusik. Hun har eksempelvis sunget med Concerto Copenhagen og tilbyder i øjeblikket en meditationskoncert med sange af middelalder-nonnen Hildegard af Bingen.

Johanne Andersson er konservatorieuddannet cellist fra Ålborg og spiller i mange forskellige både rytmiske og klassiske sammenhænge. Hun er blandt andet en del af pigegruppen “Who Killed Bambi”, hvor også Mette Dahl Kristensen spillede, og optrådte med sin trio "Mary May Love" på Galleri Salling i 2016.

Kristian Rusbjerg vil være kendt af enhver harmonika-entusiast, men også af gæster i Mariehaven som leder af Maries Festival Band og fra sine koncerter i snart sagt enhver genre - folkemusik, fransk musette, tango, tyrolermusik, jazz, viser, klassisk, folkedans og ikke mindst samarbejdet med Peter Vesth - og har altså her indvilget i at akkompagnere de tre skønne “svenske" diva’er!

En fælles passion for naturen, musikken, den nordiske tone og det berømte “lyse vemod” har bragt de fire sammen, og Iben Barnwelle lover, at man kan glæde sig til en smuk livsrejse i kærlighedens og den lyse sommernats tegn, når man besøger SVANEN denne aften.

Entré er 120 kroner.

Knækbrød, lingonsaft & kaffepunch ombord - Systembolaget holder åbent.

Sommerkoncerterne på SVANEN arrangeres af Kulturnetværket SVANEN på fjerde år i samarbejde med Iben Barnwell og Kultur&Fritid/ Skive Kommune.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk