Solnedgangsmusikken på Skive Havn starter igen

Foto: Pixabay
KULTUR:

Onsdag 1. juli kl. 20 spilles Solen atter ned foran Havnekontoret på Skive Havn - til glæde for sejlere, turister og lokale skibonitter.

Benny Pedersen spiller trompet, og efter en fælles aftensang er der en gratis kop kaffe samt kage og frugt til de fremmødte tilhørere.

Aftensangen fortsætter hver onsdag og søndag hele juli og august og ender med den traditionelle Pandekagefest søndag 30. august.

Musikken og sangen leveres af lokale musikere indenfor alle genrer, og alle er selvfølgelig velkomne på Havnen - det er ganske GRATIS!

Solnedgangsmusikken arrangeres af Kulturnetværket SVANEN, som har søgt tilskud til projektet hos Kultur&Fritid, Skive Kommune.

"Vi glæder os til at komme igang igen” fortæller Ruth Kristensen (S), der sammen med Kulturnetværkets forkvinde Iben Barnwell er initiativtager til Solnedgangsmusikken i Skive Havn “med at synge fællessang og præsentere vore lokale unge og ældre musikalske talenter, og vi tager naturligvis alle forholdsregler, holder god afstand og iagttager forsamlingsforbudet på max. 50 personer på bænkene."

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk