Skive varmer op til kulturhovedstadsåret med Life-boats

KULTUR:

Der er lagt op til festlige dage, når Life-boats lægger til i Skive Søsportshavn den 1.-4. september. Kulturhusbåden Svanen folder vingerne ud og byder på masser af kulturoplevelser for folk i alle aldre.

Life-boats sejler i sommeren 2016 gennem Limfjorden og lægger til i forskellige havne. De tre både er sejlende skulpturer formet som kvindekroppe og ladet med dialog og kulturelle møder.

Flagskibe for Aarhus 2017
Life-boats danner ramme om lokale events i havnene og skal samtidig gøre opmærksom på Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

”Denne sommer er Life-boats flagskibe for vores år som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Hele ideen bag den Europæiske Kulturhovedstad er at skabe møder mellem mennesker gennem kultur. Her er Life-boats vores fornemme ambassadører,” siger adm. direktør for Aarhus 2017 Rebecca Matthews.

Skive er en aktiv del af Kulturhovedstadsåret
Skive Kommune er en aktiv del af det kommende Kulturhovedstadsår, ligesom resten af kommunerne i Region Midtjylland.
Life-boats kommer til Skive Søsportshavn torsdag den 1. september sidst på eftermiddagen eller først på aftenen.
Hvis vejret tillader det, vil små og store skibe, surfere, kajakker mm. sejle Life-boats i møde.

Fredag, lørdag og søndag eftermiddag kan man komme om bord på Life-boats – max. 12 personer ad gangen. Her er bl.a. mulighed for at lytte til den norske komponist Geir Johnsons musik, som er særligt komponeret til Life-boats. Samtidig kan man på Svanen se en lille udstilling om kunstværkets ide og få information om Aarhus 2017. Og der serveres kaffe fra kaffevognen på kajen.

Life-boats får i de fire dage, hvor bådene er i Skive, Kulturhusbåden Svanen som nabo.

I forbindelse med Life-boats besøg inviterer Kulturnetværket Svanen i samarbejde med Skive Kommune på en række spændende kulturoplevelser.

Se programmet HER

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk