Skive Søsports Havn forventer masser af glade gæster til Vild med Vand

Foto: Skive Søsports Havn
KULTUR:

Skive Kommunes RENT LIV – oplevelser ved fjorden samt Spar Vest Fonden har gjort det muligt for at Skive Søsports Havn sammen med de andre ”vandklubber” igen kan gennemføre Vild med Vand arrangementet og bringe Skive kommune på VANDkortet.

”Vandklubberne” i lystbådehavnen vil lørdag den 09. juni sammen med flere end 100 havne i Danmark holde åbent hus og servere en overflod af gratis prøve-smagninger på det maritime liv. Gæster i de mange havne kan på dagen prøve meget af det, der er sjovt på og i vandet og på havnen.

Skive Søsports Havn er gået i ”planlægnings-mode” og håber på interesse og velvilje fra lokale sponsorer eller firmaer/foreninger der måtte ønske, at oprette en stand/salgsbod, diverse lokale smagsprøver eller måske endda arrangere et bagagerumsmarked/kræmmermarked i tilknytning. Vi er åbne for alle tiltag der kan tiltrække Skives befolkning ned til havnen og sikre eventens fremtid.

- Vi glæder os allerede til at tage imod en hel masse nysgerrige og sommerparate mennesker, der har lyst til at tilbringe en hyggelig dag med hinanden ved vandet og nyde de nye tiltag der er etableret på havneområdet. I 2017 var der ca. 1500 besøgende på dagen og vi håber på ”ny rekord i 2018”.

- Forhåbentlig vil mange af gæsterne få lyst til at vende tilbage og på sigt være en endnu større del af pulsen ved vandet ved at benytte sig af alle de aktivitetsmuligheder, som vi sammen har adgang til, siger Henrik Svenningsen, der er Skives lokale Vild med Vand-tovholder og formand for Skive Søsports Havn, i en pressemeddelelse.

Vand på mange måder
Formålet med Havnens Dag er, at lokalbefolkningen får øjnene op for samværet og alle de aktiviteter, som havnen og vandet indbyder til, herunder sprede budskabet om RENT LIV på Skiveegnen.

Det drejer sig ikke kun om traditionel sejlads, men også om en lang række nye og velkendte aktivitetsformer. Vi håber på, at kunne tilbyde gæsterne at komme ud på vandet i en hurtiggående RIB-båd, løbe rundt i WaterBallz, en sejlbåd-/motorbåd, en gummibåd eller på et "Stand Up Paddleboard” og måske endda se en af Forsvarets redningshelikoptere i aktion eller besøge en af Marinehjemmeværnets fartøjer.

På land håber vi, at kunne tilbyde levende musik på kulturhusbåden SVANEN, skattejagt for børn som voksne, åbent hus i klubberne omkring Søsportshavnen, rundvisning på KRABBESHOLM, stande med maritimt udstyr, DEMO af sikkerhed/livredning til søs, fremvisning af Skives lokale amerikaner biler ”US STARRIDERS”, hoppeborge, salgsbod ved Skives Rotary Klub og evt. krabbefangst-/væddeløb.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk