Skive Opera Festival 2017

Foto: Pixabay
KULTUR:

Operaen hører til de smukkeste kunstformer, mennesket nogensinde har frembragt - og Skive Opera Festival er klar med tre dage fyldt med kunsten.

De tre dage som vil være en del af festivalen er søndag den 24. september, fredag den 29. september og søndag den 1. oktober. Billetter kan købes på KulturCenter Limfjords hjemmeside.

ITALIENSK OPERA GALA

De største highlights fra de berømteste italienske operaer af Puccini, Rossini, Verdi, Donizetti, Bellini og Mozart, som Barberen fra Sevilla, Tosca, Turandot, Lucia di Lammermoor, Rigoletto, Norma, Machbeth og Don Giovanni, opført af de bedste nye stjerner og talenter fra USA, Brasilien, Italien, Rusland, Japan, Tyrkiet, Sydkorea, Spanien m.m. Storartede stemmer og feststemning, med vidunderlige melodier og et afvekslingsrigt og virtuost program.

SKIVE OPERA FESTIVAL KOR & ORKESTER
Dirigent: Waku Nakazawa
 

Troja

Undervejs til Troja for at genoprette sin broder Menelaos' ære, ligger kong Agamemnons krigsflåde ubevægelig på det vindstille hav, ude af stand til at nå frem til kysten. Den vise sandsiger og præst Kalkas råder til ofring af Iphigeneja (Agamemnons datter) for at overtale guderne til at sende vind. Agamemnon, presset af hæren og generalerne, ofrer sin datter Iphigeneja. Da blæser vinden op, og intet synes mere at stå i vejen for Grækernes felttog...

Den nye opera af Jacobsen/Kolonerics handler om myten Akilleus, hans trofasthed, hans kærlighed, og hans største feltslag, i hvilket han omkommer, og i dødsøjeblikket øjner Trojas undergang.

Dramatisk Opera, efter Iliaden
Musik: J. N. Jacobsen
Libretto: I. F. E. Kolonerics
I klassisk scenografi
SKIVE OPERA FESTIVAL KOR & ORKESTER - Internationale solister
Instrueret af I. F. E. Kolonerics / Dirigent: Waku Nakazawa / Scenebillede: Hendrik Müller / Kostumer: Peter Denifl
 

LA TRAVIATA

Paris, midten af 1800-tallet: Kurtisanen Violetta Valéry holder et festligt selskab i sin salon. Hun præsenteres for en ung mand, Alfredo Germont, som er meget mere opmærksom og oprigtig en hendes aktuelle ledsager, Baron Douphol. Han synger temperamentsfuldt den sande kærligheds pris. Da Violetta må hvile sig efter at have haft et hosteanfald, benytter Alfredo øjeblikket til at opsøge hende og erklære hende sin kærlighed. Hun beder ham glemme den, da hun ikke véd, hvordan man elsker. Sluttelig giver hun ham dog en blomst til afsked, en blomst som han skal komme til hende og bringe tilbage, så snart den er visnet - altså den næste dag... Verdis uforglemmelige kærlighedshistorie gælder som den mest elskede af alle italienske operaer gennem tiderne.

I klassisk scenografi! Instrueret af I. F. E. Kolonerics / Dirigent: Waku Nakazawa / Scenebillede: Hendrik Müller / Kostumer: Peter Denifl

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk