Simon Kvamm og Peter Sommer i KCL

KULTUR:

Oplev Simon Kvamm og Peter Sommer i KulturCenter Limfjord den 18. november 2015 når De Eneste To kommer på ny turné.

Her besøger de en del af de byer, de ikke kom forbi sidste gang, de var på landevejene. Den velbesøgte turné, som bandet var på i januar og februar måned, tog duoen rundt til 15 forskellige byer i Danmark. Denne gang genbesøger de fire af de samme byer, men tager ellers deres elektroniske guitarfest med til 13 nye steder fordi efterspørgslen allerede ved den første turné markerede sig. Denne tour leveres under overskriften “Efterårsliv”, og der er garanti for et humoristisk take på efterårslivets sortsyn og masser af gode beats, der passer til både dans og fordybelse.

De to sangere og sangskrivere kan i øjeblikket høres i radioen med en ny udgave af Jyder i København fra albummet “Dobbeltliv”. Den nye udgave har fint besøg af tre af de helt store; Stine Bramsen, Shaka Loveless og Medina. Sangen, som handler om at være opvokset i Jylland og flytte til storbyen, affødte også fire Podcast samtaler med skuespillerinde Bodil Jørgensen, Overborgmester Frank Jensen, sangerinden Medina og rapperen L.O.C. De fire samtaler kredser alle om, hvorfor man i sin tid ønskede at flytte, hvad man kom fra og hvad man holder af ved både Jylland og København.

I november sidste år udgav De Eneste To albummet Dobbeltliv, hvis overordnede tema er det dobbelte, det dualistiske og modsætninger og blev modtaget med fine ord fra anmelderne. Albummet er netop blevet certificeret guld for salg af mere end 10.000 eksemplarer.

Oplev Simon Kvamm og Peter Sommer i KulturCenter Limfjord 18. november, når De Eneste To tager på ny turné.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk