Rådhuset udstiller malerier i denne uge

Foto: TR Consult
KULTUR:

I forbindelse med konferencen om jobskabelse den 14. april, fik Rådhuset i Durup en uventet mulighed for at udstille over 20 malerier af kunstnere fra Thy.

’Det var egentlig lidt tilfældigt’, begynder Thomas Rosenkrands, som er tovholder på konferencen om jobskabelse og samtidig en af lejerne i Rådhuset. ’Jeg kendte Julia i forvejen og da hun hørte om vores konference, spurgte hun, om det var OK, at hun og nogle kolleger kom forbi og hængte billeder op. Jeg var begejstret for ideen og sagde straks ja, tak’.

Han skulle dog lige have den endelige godkendelse af husets ejer Hans Clausen, som også med det samme synes, at det var en god idé.

Billederne lyste godt op på Rådhusets hvide vægge og var med til at skabe attraktive rammer for konferencedeltagerne.

Samtidig var partnerne enige om, at billederne skulle hænge helt frem til den 25. april, så interesserede kan komme forbi og nyde de flotte malerier. Alle malerier er desuden udstyret med et prisskilt, så interesserede kan se, hvad de kan erhverves for.

Det er ganske gratis at stikke hovedet forbi på Rådhuset – man kan ovenikøbet risikere at blive budt på en kop kaffe af husets brugere. Dørene er sædvanligvis åbne 10-15 alle hverdage. Herudover er der mulighed for at besøge udstillingen på andre tidspunkter – hvis ikke der er folk på Rådhuset, er man velkommen til at kontakte Thomas Rosenkrands på 24273938.

Udstillingen står fremme i uge 16 - 18. april - 25. april 2016

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk