PLADS TIL FLERE TUSINDE NYE BEBOERE I VENLIGBOERNES KOLONIHAVE I SKIVE

KULTUR:

Bistaderne gøres klar i Skive.

Forventningen om at foråret kommer, og at der skal blive liv i Venligboernes kolonihave i Skive gjorde at Lasse Englyst Olsen, Jomerd Rooney, Raeed, Ali og Ida Nicolajsen mødtes for at skrabe, slibe, vaske og flambere bistaderne til de nye beboere i venligboernes kolonihave. Især flammekasteren var et populært arbejdsredskab.

Lasse Englyst Olsen, der driver den lokale virksomhed, GenVirk, som bl.a. specialiserer sig i oparbejdning af restmaterialer fra industri til nye produkter samt videresalg af specielt udvalgte genbrugsvarer fra bl.a. Gårdmad i Thisted stod som den vejledende arbejdsleder.

Så skulle der være bientusiaster i Danmark, der vil øse af deres erfaring og evt. sponsorere nogle bi familier til de nyrenoverede stader, er folk meget velkomne til at kontakte venligboerne i Skive og omegn. Også en spand udendørs maling vil også være kærkommen.

Det er helt sikkert at de nye familier med deres tusindtal af beboere vil blive budt velkommen i kolonihaven af mange nationaliteter når sommeren kommer.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk