Over 600 veteranbiler åbner Jesperhus Blomsterpark

Foto: Jesperhus
KULTUR:

Når Jesperhus Blomsterpark slår dørene op for den nye sæson Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 10. maj 2018, bliver der masser at se på for hele familien. Flere end 600 veteranbil-entusiaster har meldt deres ankomst, og er klar til vise deres flotte biler frem for parkens gæster.

Når Jesperhus Blomsterpark slår dørene op for den nye sæson Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 10. maj 2018, bliver der masser at se på for hele familien.

Flere end 600 veteranbil-entusiaster har meldt deres ankomst, og er klar til vise deres flotte biler frem for parkens gæster.

- der bliver tale om både veteranbiler men også specialbiler, der alle er mindst 35 år gamle og af den type, alle drenge og mænd drømmer om at kunne sætte sig ind i. Fra de mindste biler som fx en Fiat 500 over Ford A, Rolls Royce til store amerikaner-biler som fx Buick og Cadillac, fortæller Arrangementschef Karin Nielsen fra Jesperhus.

Hun er i øvrigt selv bidt af benzin i blodet, og er vild med amerikanerbiler.

- arrangementet havde første år 323 biler, og er bare vokset sig større og større. Det er blevet en begivenhed, hvor klubber fra hele landet mødes, og udstiller deres biler for hinanden og for vores gæster, fortæller Karin Nielsen.

Jesperhus kårer Den Flotteste Bil ligesom der blandt de, der har stemt på Den Flotteste Bil, trækkes lod om et ophold på Jesperhus. 

Masser at se på for hele familien
Men der er også masser af aktiviteter for de familiemedlemmer, der har knapt så meget benzin i blodet.

- De kan tage turen i den 3.000 kvm. store indendørs Junglezoo med masser af spændende dyr fra hele verden. Man kan besøge Papegøjeskolen, hvor dyrepasserne hver dag træner Papegøjerne til at udføre forskellige tricks. Herudover har vi lige fået to nye Kata Lemurer unger, og der er flere unger af forskellig art på vej hos dyrene i Junglezoo den kommende tid, fortæller Karin Nielsen.

Udover Junglezoo kan ungerne også lege i HUGO-land, se gratis shows med HUGO, Rita og alle de andre populære børnefigurer på scenen i Blomsterparken, se film i 4D-biografen eller – sammen med familien - gå en tur i en af de seks temahaver, eller tage et afbræk med en lækker frokost i Blomsterparken.

Åbning er traditionelt et tilløbsstykke
For at sikre gode adgangsforhold for gæsterne, er alle veteranbilerne på plads, når Blomsterparken åbner kl. 10.00 og gæsterne bliver billetteret allerede på vejen ind på parkeringspladserne. 

Åbningen af Jesperhus trækker traditionelt op imod 5.000 gæster til.

Sidste år besøgte flere end 200.000 gæster Jesperhus, der beskæftiger i sæsonen flere end 300 medarbejdere i nogle af landets flotteste omgivelser i Legind Bjerge på Mors.

Sæsonen skydes i gang Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 10. maj 2018, fra kl. 10.00 - parken lukker kl. 17.00.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk