Oplev herregårdenes hemmeligheder

KULTUR:

På søndag den 10. juni åbner 11 herregårde og andre historiske bygninger i Skive kommune dørene for publikum til Herregårdenes Dag 2018, hvor gæsterne får en enestående mulighed for at se – og høre om - bygningerne, deres historie og kultur.

Skiveegnen er kendt for sine mange herregårde, men de færreste kender til de hemmeligheder, der gemmer sig bag facaden. Flertallet af de smukke, gamle bygninger er normalt lukkede for offentligheden – bortset fra én dag hvert andet år, hvor Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter / SET gennem mange år har arrangeret Herregårdens Dag i samarbejde med de, der bor og arbejder i de smukke omgivelser.

I år har Spøttrup Borg, Bustrup Hovedgaard, Kjeldgård, Staarup Hovedgaard, Ny Spøttrup, Herregården Hesthave, Ørslev Kloster, Kjærgårdsholm, Hostrup Hovedgaard, Middelalderborgen Østergård og Marienlyst valgt at deltage i arrangementet, der har fællestemaet ”Herregårdenes hemmeligheder”.

-Så kom og føl historiens vingesus i de gamle, historiske bygninger den 10. juni  -  og få den gode historie fortalt af de mennesker, der bor eller arbejder i de smukke og storslåede omgivelser til hverdag, lyder opfordringen fra erhvervskonsulent Marlene Rasmussen fra SET.

Læs mere om de deltagende herregårde / historiske bygninger på www.herregaardenesdag.dk. Køb billetter online eller husk kontanter på dagen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk