Mød Kaare R. Skou på Skive Bibliotek

KULTUR:

Torsdag aften den 7.4. kl. 19.00 gæster forhenværende politisk redaktør på TV2, journalist og forfatter Kaare R. Skou  Skive Bibliotek.

Kaare er kendt for sin evne til at give indblik i de nyeste tendenser inden for Danmarks politiske liv – samtidig med at det hele krydres med tankevækkende og sjove anekdoter. Han evner på én gang at underholde og samtidig give skarpsindige analyser. I sit foredrag vil han komme ind på den politiske situation netop nu, arbejdsformen på Christiansborg og danskernes forhold til de politiske partier. Foredraget er lige så meget et causeri over partierne og de centrale politikere, som det er et traditionelt foredrag.

Kaare R. Skou har skrevet flere bøger om Folketinget og den politiske historie. Han har desuden i sit forfatterskab udøst af sine oplevelser i magtens korridorer. I 1995 kom “Folkestyret i arbejde”, der i 1999 blev efterfulgt af “Demokratiets danmarkshistorie”, der gav et tilbageblik på dansk politik siden Grundlovens indførelse i 1849. I 2001 fulgte “Dramatiske døgn i folkestyret” og sidst de to citatbøger “Politiske perler – og det der ligner” samt “Flere politiske perler – og det der ligner”. Kaare R. Skou er uden tvivl en af landets største autoriteter hvad angår dansk politik og Christiansborg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk