Mexikanske rytmer på Cirkusfabrikken

Foto: Cirkusfabrikken
KULTUR:

Mange forskellige toner har fyldt de rå og hyggelige rammer på Cirkusfabrikken i Nordsalling. Når den Mexikanske - Bola Suriana - seks mand store musikgruppe fylder rummet på fredag den 13. oktober kl. 19.30 kan du glæde dig til musik fra en ny og spændende verdensdel.

I samarbejde med Four Circle Mors har Cirkusfabrikken den store glæde, at præsentere seks stolte mænd, der på helt særlig vis er ambassadører for den kultur og historie de alle kommer af. Det er ganske sikkert, at du kan glæde dig til at en oplevelse i særklasse. Der er tændt op i masseovnen og der bages brød i pausen, så kom med varme og åbne sind til en hyggelig fredag aften. Dørene åbnes kl. 19.00 og entréen er kr. 75,-.

Bola Suriana er en musikgruppe fra Michoacan, Mexico. Gruppen har taget deres navn til minde om Emiliano Zapata, helten fra den mexicanske revolution. Bola Suriana har eksisteret i over 25 år og er en institution i hjemlandet. De spiller traditionel musik fra alle områder i Mexico og deres største mål er at bidrage til at bevare og udbrede kendskabet til den righoldige mexicanske folkemusik.

Den seks mand store gruppe har været på 23 internationale turnéer, og nu kommer de igen til Europa inklusiv Danmark, hvor de har været 10 gange før siden gruppen blev dannet i 1990.

Foruden mexicansk folkemusik spiller gruppen også traditionel musik fra andre dele af Latinamerika samt Canto Nuevo (protestsang) og egne kompositioner.

Bola Suriana behersker et hav af instrumenter inklusive kopier af gamle indianske
instrumenter fra præcolumbiansk tid og har udgivet over et dusin CD`er.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk