Maleworkshop på Skive Bibliotek

KULTUR:

Lørdag den 22. oktober fra kl. 10.00 til klokken 15.00 vil Trine Avilda fra Vejle lære dig at male.

For som hun siger: ”Der bor en kunstner i os alle. Hvem drømmer ikke om at kunne male sine egne billeder? Hvor tit hører vi ikke nogen sige, at de ikke kan tegne og male, så det kommer til at ligne noget". ”Sludder og vrøvl” siger Avilda og fortsætter: ”På dette endagskursus skal du arbejde ud fra spontanitet, leg med farver, teknikker og glemme alt om hvad det kommer til at ligne. Du opfordres til at give slip så at sige og se, hvad som sker. Du skal som udgangspunkt ikke tegne men male abstrakt og naivistisk. Du lærer simple metoder, og skal blot kommer med åbenhed, nysgerrighed og troen på, at du kan lære at male”.

For at kunne deltage er det en fordel at man kommer med åbenhed, nysgerrighed og troen på, at man kan lære at male. Deltagerne skal være indstillet på, at de skal bruge store penselstrøg og armbevægelser, lege med farvernes mange muligheder. I vil udelukkende arbejde med acrylfarver på lærred, silkepapir, glimmer, farver og sand. Du lærer simple metoder, og skal blot kommer med åbenhed, nysgerrighed og troen på, at du kan lære at male.

Det er en fordel, hvis man kommer med godt humør og lidt nysgerrighed og motivation er også et godt udgangspunkt når man skal til at arbejde med sin fantasi, kreativitet samt sit personlige islæt. Der er bindende tilmelding.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk