Kunstner fra Thy udstiller (erotik) i Durup

Foto: TR Consult
KULTUR:

For et par uger siden udstillede tre lokale kunstnere fra Thy deres malerier på Rådhuset i Durup. En at disse, nemlig Julie Andersen, har fortsat sine malerier hængende nogle uger endnu – og har supplerer med et par nye, et af dem tilmed i den mere erotiske afdeling.

’Julia Andersen har en forkærlighed for erotiske motiver i hendes værker’, begynder Thomas Rosenkrands, som er en af lejerne i Rådhuset. ’Det så vi allerede i forbindelse med udstillingen ved konferencen om jobskabelse. Nu har hun så lånt os endnu et erotisk maleri, som er lidt mere markant i sit udtryk’.

Han forklarer, at de har hængt billedet op på en af de store vægge i kantinen i kælderen. Så er det på eget ansvar, hvis man løber ind i det erotiske motiv. Samtidig understreger han, at det nye maleri på ingen måde er vulgært, men derimod endnu et flot maleri af Julia Andersen.

Det er ganske gratis at stikke hovedet forbi på Rådhuset og se de udstillede malerier – man kan ovenikøbet risikere at blive budt på en kop kaffe af husets brugere. Dørene er sædvanligvis åbne 10-15 alle hverdage.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk