Kulturrally 2015

Kulturrally 2015
Kulturrally 2015
KULTUR:

Dagen begynder kl. 9.30 på Skive Kaserne med morgenkaffe på KFUM's soldaterhjem. Efter et kik i Ingeniørtroppernes jernbane magasin/museum besøger vi Prinsens Musikkorps øvelsessal.

Turen går herefter ind omkring Drivhuset, som er Skive Kommunes Ungdomshus, under Skive Bibliotek. Her vil Drivhusets daglige leder, Torben Laier, fortælle om stedet, og der bliver mulighed for at se sig omkring med ”ung musik i øregangene”.

Tredje stop på ruten er Balling Biogas. Efter en rundvisning på stedet indtages frokosten – enten medbragt madkurv eller sandwich, som bestilles når vi mødes på kasernen – og der vil være musikalsk underholdning ved "Hveranden-tirsdags-pigerne".

Årets Kulturrally afsluttes på en af Danmarks smukkeste beliggende golfbaner, Harre Vig Golfklub. Der bydes på kaffe i golfcafeen, krydret med en lille forestilling fra Limfjordsteatret, der har lagt vejen forbi Harrevig. Efterfølgende vil det være muligt at besigtige lokaliteterne og slå et par prøveslag med golfkøllen. 

Igen i år vil klassiske køretøjer fra veteranbilklubben Krumtapperne føre an i karavanen gennem Sallings dejlige landskab i moderat tempo.

Som ved ethvert rally er der mulighed for at deltage i en konkurrence. Når Kulturrallyet starter på Skive Kaserne, udleveres en seddel med spørgsmål til alle deltagerne, og så gælder det om at holde øjne og ører åbne på resten af turen. Til sidst trækkes lod om flotte præmier, udtrukket blandt de rigtige besvarelser.

Bag konceptet Kulturrally står Kunstfagrådet i Skive Kommune. Hvert år planlægger Kunstfagrådet en rute med fire stop, hvor deltagerne inviteres med ind ”bag kulisserne” – typisk steder som er ukendte for mange, men som fortjener opmærksomhed.

Det er gratis at deltage i Kulturrally. Tag madkurven med eller bestil sandwich ved turens start. Kaffen serveres undervejs. Ingen tilmelding – bare mød op. Alle er velkomne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk