KulturCenter Limfjord nærmer sig en halv million besøgende

Flere end 400.000 gæster besøgte KCL i løbet af 2015. Her ses nogle af de godt  700 deltagere i den internationale konference for autisme, der blev afholdt i november måned.
FOTO: KCL
Flere end 400.000 gæster besøgte KCL i løbet af 2015. Her ses nogle af de godt 700 deltagere i den internationale konference for autisme, der blev afholdt i november måned.
KULTUR:

Når Kulturcenter Limfjord (KCL) ser tilbage på 2015, så sker det med stor tilfredshed. Der er i det forgangne år gennemført flere hundrede arrangementer, 4.000 filmforestillinger samt et utal af holdtræninger i motionscentret, svømmetimer i badeland og håndboldkampe og –træning.

-Vi kan se tilbage på et hektisk 2015, udtaler KCL direktør Bent Mølgaard. Ikke mindre end 418.092 besøgende har bidraget til, at vi har haft et rigtig godt år, med travlhed og udfordringer for alle. Forhåbentlig til inspiration, glæde og stor fornøjelse for vore mange gæster. Og når vi så samtidig konstaterer, at vores badeland var lukket i årets første tre måneder, så er det samlede besøgstal jo ikke mindre flot. Vi ser derfor frem til et helt normalt år her i 2016 med fuldt program i alle vore afdelinger, fortæller Bent Mølgaard.

Besøgstallet i KCL i 2015 forstærkes også af det flotte delresultat, som Cinema3 kunne offentliggøre den 28. december, hvor besøgstallet i KCL’s biograf for første gang passerede de magiske 100.000 gæster.

Bent Mølgaard forventer et tilsvarende antal gæster i centret i 2016. I Cinema3 forventes besøgstallet dog at blive lidt mindre - hvilket til gengæld opvejes af et normalt år i badeland. I den resterende del af centret forventes antallet af såvel arrangementer som besøgende at blive på niveau med 2015.

-Besøgstallet bekræfter heldigvis, at KCL er det naturlige samlingspunkt i hele det nordvestjyske område og hele Skiveegnens fælles mødested. Det er vi naturligvis både stolte og ydmyge overfor, udtaler Bent Mølgaard. Det er dejligt, at vi er hele egnens forsamlingshus. Det forpligter, og det vil vi med alle kræfter også forsøge at leve op til i 2016.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk