Kom til minifestival hos Salling Camping

Foto: Salling Camping
KULTUR:

Som bekendt er alle årets danske festivaller aflyst på grund af COVID-19 og regeringens forsamlingsforbud. Det har også betydet aflysning af Sundsøre Musik Festival, som kunne have været afviklet ved Junget Strand for 31. gang.  

En lille erstatning for den traditionsbundne weekend
Det er ikke kun festivalgæsterne der ærgrer sig over, at der i år ingen fest bliver ved Junget Strand sidste weekend i juli. Også forenings- og erhvervsliv, her i blandt den lokale campingplads, har denne weekend som et vigtigt arrangement i kalenderen.
- Her på campingpladsen plejer vi at holde forfest, med live-musik og hele svineriet. Men i år bliver det uden den store festival på stranden, fortæller Peter Haubo, som plejer at have pladsen fuld af glade festivalgæster denne weekend.

- Vi har stadig mange gæster, det er jo midt i vores højsæson, men vi mangler da stemningen som festivallen giver os, fortæller Peter Haubo.
Siden aflysningerne på årets mange festivaller er forsamlingsforbuddet netop forhøjet til 100 personer. Det har åbnet nogle muligheder, som Salling Camping har benyttet sig af og holder derfor en ”minifestival” i den sidste weekend i juli.

- Det er en sølle erstatning, men dog en erstatning, som også kan give lidt til foreningerne. Det er ikke nogen hemmelighed at Sundsøre Musik Festival betyder rigtig meget for vores lokalsamfund. Det er her folk mødes og foreningerne får lidt penge i kassen. Vi vil gerne, inden for de retningslinjer der gør det muligt, forsøge at leverer et lille plaster på såret for vores mange gæster, som besøger vores campingplads, selvom de ikke kan bruge deres billet til Sundsøre Musikfestival i år, fortæller Peter Haubo.

Fire dage med musik til alle aldersgrupper
Salling Campings minifestival starter torsdag den 23. juli og slutter søndag den 26. juli.

Torsdag den 23. juli åbner den lokale gruppe, Artimik, som sætter gang i trommerne til velkendte og nye toner. Fredag den 24. juli byder bandet Række 2½ gæsterne op til dans og fællessang. Lørdag den 25. juli spiller Sæbeboblerne, og gruppen har lovet at spille kendte sange fra alle årtier. Søndag den 26. juli spiller den Skotsk/Irske gruppe folke- og countrymusik for de glade minifestivalsgæster. Det fulde program kan ses på Sallingcamping.dk

Ingen billetter, men begrænset antal pladser
- Der vil være gratis entré, da vi ikke skal drive festival, men campingplads og vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer, som er udstedt på det pågældende tidpunkt, fortæller Peter Haubo, som har bedt de lokale foreninger om at hjælpe med at der ikke samles for mange og at der opretholdes en god hygiejne.  

Det bliver uden tvivl et anderledes år, men vi håber at vi med denne weekend kan få en lille fornemmelse af denne vigtige tradition, og at vi alle kan nyde dagene samlet på stranden næste sommer, slutter Peter Haubo.

Vil du overnatte så book din plads på www.sallingcamping.dk

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk