Hvem fortjener kulturpriserne 2019?

Foto: Skive Kommune
KULTUR:

Skive Kommunes Kulturpris udløser et skulderklap på 20.000 kroner sponsoreret af Danske Bank. Prisen går til en institution og/eller forening, som har gjort en helt særlig indsats for at fastholde, styrke og udbrede kulturen til borgerne i Skive Kommune:

”Der er jo enormt mange institutioner og foreninger, der gør en kæmpe forskel for borgerne, og hvor mange ildsjæle hver dag yder en helt særlig indsats. Det vil vi bestemt gerne være med til at belønne og på den måde fremme kulturlivet i byen”, siger Per Carlsen. Han er filialdirektør i Danske Bank i Viborg og bosat i Skive:

”Skive kommune er og bliver fortsat et vigtigt markedsområde for banken. Samtidig vil jeg gerne være med til at give noget tilbage til kommunen, da jeg selv og ikke mindst mine børn ofte gør brug af mange af de fantastiske kulturelle tilbud der er at finde i vores skønne kommune”, understreger han.

Prisfest i Skive
Skive Kommunes Kulturpris 2019 bliver uddelt ved en prisfest den 13. november kl. 19 i Skive Theater, hvor alle kulturinteresserede borgere er velkomne.

Vinderen af Kulturprisen 2019 bliver valgt af en jury blandt indstillede kandidater. Her har du mulighed for at få indflydelse, da du kan indstille dit bedste bud med en begrundelse til kontakt@kulturskive.dk.

Hvem bliver ’Årets Otto’?
Ved prisfesten i Skive Theater uddeler Kulturelt Samråd Skive også sin egen Fyrtårnspris, ’Årets Otto’, opkaldt efter dens første vinder Otto Lindum i 2018. Vinderen udpeges af Kulturelt Samråds bestyrelse:

”Årets Otto går til en skibonit, som har bidraget væsentligt til kulturen på Skiveegnen – og dem er der mange af, så det bliver et svært valg. Men Samrådets bestyrelse glæder sig meget til atter at kunne hylde en ildsjæl og overlevere vinderen en velfortjent belønning på 5.000 kroner”, siger Jeppe Tandal, formand for Kulturelt Samråd Skive.

Læs mere om, hvordan du indstiller en kandidat til Skive Kommunes Kulturpris 2019 og tilmelder dig prisfesten på www.kulturskive.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk