Havnens Dag i Skive Søsports Havn

Foto: Skive Søsports Havn
KULTUR:

Skive Søsports Havn forventer masser af glade gæster, når der lørdag den 10. juni afholdes Havnens Dag.
Flere end 70 havne i Danmark slår på dagen dørene op og serverer en overflod af gratis prøvesmagninger på det maritime liv.

Skive Søsports Havn har arbejdet intenst på at skabe en festlig dag for alle med en masse aktiviteter som Skattejagt for børn og voksne, Åben Båd, Venskabsbåd, Musik på SVANEN  - det flydende kulturhus, prøv en RIBBÅD, som er en meget hurtig speedbåd og mange flere ting.

Kendt TV-vært ambassadør for Havnens Dag

TV-vært Camilla Ottesen er Vild med Vand-entusiast og i år ambassadør for Havnens Dag.
- Jeg vil både personligt og som ambassadør for Havnens Dag opfordre alle til at gøre meget mere brug af de danske havne. Lørdag den 10. juni er et rigtig godt sted at starte, fordi man gratis kan prøve lidt af alt det, der sker på en havn. Lige fra at fange en krabbe med sine børn til at komme ombord på en båd og få sig en snak med en lokal skipper om sejlerlivet, siger Camilla Ottesen.

Man kan i dag finde både dele-både, padlesurfing, kurser og et maritimt liv, der er mere tilgængeligt end nogensinde før. Flere end 80 havne planlægger en masse fantastiske begivenheder lørdag den 10. juni og det er bare at gøre brug af de mange muligheder på dagen", siger Camilla Ottesen.

Skive Søsportshavn forventer masser af gæster på dagen

Man kan på dagen tilmelde sig på stedet for at prøve kræfter med aktiviteterne, og så er der naturligvis mulighed for at købe lidt mad og drikke på havnen.

Havnens Dag byder på masser af aktiviteter for både børn, voksne og alle midt imellem - for havnen er for alle. På Skive Søsports Havn ser man frem til mange gæster på dagen.
- Vi ser selv i dag havnen som et vigtigt samlingspunkt for lokalsamfundet. Her er oplevelser, fritidsliv og fællesskab. Og så er der masser af sportsmuligheder, siger formanden for Skive Havn, Henrik Svenningsen og fortsætter:

- Vi har været i gang med planlægningen af Havnens Dag længe og er glade for nu at kunne invitere alle, der, ligesom vi, er vilde med vand, til at komme tættere på deres maritime drøm den 10. Juni.
- Havnens Dag kan være med til at vise vores lokale havns herligheder frem og få endnu flere til at få øjnene op for livet på vandet og i lystbådehavnen.

Havnens Dag er en ny, årlig begivenhed, arrangeret af Vild med Vand-havnene, som del af deres engagement i projektet Vild med Vand. Det er Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne i Danmark, FLID, der med deres projekt Vild med Vand, med støtte fra Nordea Fonden, står bag den store dag.

- Sidste år var Havnens Dag en stor succes, så vi ser frem til at deltage som nye i år. Vi forventer mange besøgende her på Skive Søsports Havn, siger Henrik Svenningsen.

På Vild med Vands hjemmeside kan du se program og hvilke aktiviteter der findes. Klik ind på vildmedvand.dk/SKIVE og inviter gerne venner og bekendte med til en sjov aktivitet du har drømt om at prøve. På aktivitetssiderne kan du dele din invitation på de sociale medier. På vildmedvand.dk kan du se alle de havne som afholder Havnens Dag og de i alt mere end 1000 aktiviteter, der findes på landsplan.

FAKTA om Havnens Dag:

Havnens Dag er en national begivenhed, som afholdes af Vild med Vand-havne, som en del af deres engagement i projekt Vild med Vand. Det er Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne, FLID, der står bag den store dag, som er en del af projekt Vild med Vand. Vild med Vand er støttet af Nordea-fonden.

  • Havnens Dag blev første gang afholdt i 2016 i 41 havne og besøgt af mere end 60.000 danskere
  • Flere end 70 Vild med Vand-havne åbner op på dagen i hele Danmark
  • Der forventes flere end 100.000 besøgende på dagen
  • På Havnens Dag er aktiviteterne gratis
  • Der er omkring 1000 udbudte aktiviteter til Havnens Dag – se hvad der sker hvor på vildmedvand.dk
  • Tema for Havnens Dag 2017 er ”Velkommen ombord”-aktiviteter

Man kan på www.vildmedvand.dk se hele listen over de mange gæstfrie havne - og læse mere om, hvad de enkelte havne tilbyder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk