Gratis koncert med Ivan Pedersen

KULTUR:

Kom til fyraftensmusik fredag d. 22. januar i Sport-og Eventcenter Jebjerg. Dørene åbnes kl. 16, musikerne går på scenen kl. 17.

Den gamle Jebjerg-dreng, Ivan Pedersen, vender hjem og giver fyraftenskoncert i selskab med 3 andre musikere.Da Ivan Pedersen gennemførte sin velbesøgte 40 års jubilæums-tour i 2006, havde han ikke forestillet sig, at der skulle blive behov for endnu en. Men sørme jo!

I 2016 - 50 år efter i 1966 at have startet sit "pigtrådsorkester", McKinleys, i Aalborg - kører Ivan stadig på med sangskrivningen, musikproduktionen, foredragene og turnévirksomheden, som sanger og frontmand.
I 2015 med hele tre bands: Backseat, Sing Sing Sing og egen trio. Og der er ikke gået "gammelfar" i den, skulle vi hilse og sige. Snarere tværtimod. Koncerterne sitrer af liv og i det varierede program har sangene rum til både fordybelse og glæde - pjank, tænksomhed og alvor.

Med en stor pladeproduktion, der omfatter sang- og skrivemæssig medvirken på udgivelser med førnævnte Aalborgband, med Laban, Poul Krebs, Moonjam, Backseat og Sing Sing Sing, plus en markant og kritikerrost egenproduktion, SAMT medvirken, i en eller en anden kapacitet, på et hav af kendte danske kunstneres udgivelser, er der nok af materiale i posen til at sammensætte det ultimative musikprogram, kendetegnende de seneste 5 årtier.

Med amerikanske og andre internationale hitlisteplaceringer - plus massevis af andre oplevelser undervejs på den turné, der nu har varet i 50 år, bliver der nok af stof til at forbinde de mange sange ved koncerten, som vil blive en rejse fra de naive 60´ernes guitarmusik - til den modne mands nuværende eftertænksomme, musikalske ståsted.

Der sammensættes til lejligheden et band, der elegant kan bestride et halvt århundredes stilarter. De sange, hvor originaltilgangen måske ikke længere virker tidsvarende, vil blive fremført i helt nye versioneringer og komme til deres fulde ret i sammenhængen.
Så må vi se hvordan "Hvor skal vi sove i nat" skal finde sin relevante plads i repertoiret. 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk