Fanfare for Solnedgangsmusikken

Foto: SVANEN
KULTUR:

Solnedgangsmusikken 2020 på Skive Havn fik en flot start, da ca. 40 mennesker onsdag 1. juli kl. 20 var mødt op foran Havnekontoret til trompetspil og fællessang.

Benny Pedersen spillede for, og efter den smukke aftensang “Et hav, der vugger sig til ro nu” med tekst af Juliane Preisler og musik af Matti Borg rejste alle sig, mens tonerne til den obligatoriske “Sunset”-fanfare lød ud over hele havnen.

Det var meningen, at flaget skulle nedhales, men da der er lys i toppen af flagstangen foran Havnekontoret, fik det lov til at blive hængende.

I stedet tog man fat på den gratis kaffe, Ruth Kristensens Solnedgangs-småkager og jordbær fra Ørslevkloster, mens snakken gik lystigt ved bordene og på kanten af molen.  

Vejret artede sig fra sin bedste side, vinden lagde sig og himlen lysnede, som det så ofte sker om aftenen, og solen gik ned i den lune sommernat, som det sig hør og bør.

Først henad kl. 21 opløstes stemningen, og folk gik hjem.

Som ægte vestjyde må man jo ikke være for optimistisk, og Iben Barnwell, leder af Kulturnetværket SVANEN og sammen med Ruth Kristensen arrangør af aftensangen, siger da også med et glimt i øjet:

"Det var godt, der ikke kom flere, for vi skal jo overholde alle restriktioner og forsamlingsforbudet på 50 personer!”

Solnedgangsmusikken fortsætter hver onsdag og søndag kl. 20 hele juli og august - og afsluttes med en fest med alle de medvirkende musikere søndag 30. august kl. 20 - 22.

Musikken leveres af lokale kunstnere eller gæstemusikere, mens sejlere, turister og lokale skibonitter står for sangen.

Alle er velkomne til Solnedgangsmusikken på Skive Havn, som naturligvis er gratis.

Projektet er støttet af Kulturudvalget i Skive Kommune.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk