Efterårsferie aktiviteter for hele familien på Spøttrup Borg

Foto: Skive Kommune
KULTUR:

Spøttrup Borg slår i efterårsferien portene op til en hyggelig uge, som faktisk ender med at blive lidt mere uhyggelig!

Spøttrup Borg er Danmarks bedst bevarede middelalderborg, som ligger ud til voldgrav med sø og fjorden i baggrunden. Borgen er fantastisk at gå på opdagelse i; her er mørke kældre, store sale og køkken med brønd, hvor man kan hejse vand op i en spand. Eller prøv den smalle trappe op til vagtstuen, hvor der er udsigt helt over til øen Mors.

Alle hverdage i efterårsferien er der aktiviteter på Borgen med blandt andet middelalderlege, snitteværksted og bålsted med pandekager. Og melder sulten sig eller har I bare lyst til at hygge med chokolade og et stykke kage, så kig ind på Café Borgen.

Fredag aften er der traditionen tro meget uhyggeligt på Borgen, hvor genfærd og spøgelser samt Borgens uhyggelige venner sætter en skræk i livet på alle, som tør nærme sig den mørklagte Borg. I år der det ekstra uhyggeligt, da Borgen får besøg af slagteren, hvis tøj er fyldt med blod fra hans arbejde med ......
"Den Hvide Dame" vil igen besøge Borgen for en enkelt uhyggelig visit, og den lille dreng med det skæve smil, som leder efter sin mor, vil du også kunne møde på den mørke Borg.

Til Halloween serverer Café Borgen heksesnot, og andre uhyggelige ting i Borgens kælder. Så kender du nogen, som trænger til at blive livet op, så tag dem med på Borgen, hvis I tør!

I uge 42 er Spøttrup Borg åbent alle dage kl. 11-16; fredag også åbent kl. 18-21 til Halloween.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk