DR finder guld i Skive Theater

Foto: Skive Theater
KULTUR:

I weekenden d. 28-29. maj kommer DR-programmet "Guld i købstæderne" til Skive, hvor du kan få vurderet - og måske sælge - dine antikviteter, designmøbler, smykker og arvegods.

"Guld i købstæderne" besøger igen i år fem købstæder i hele landet, hvor vært Cecilie Nielsen byder danskerne indenfor med deres medbragte sager. Med sig har hun seks af landets dygtigste vurderingseksperter, der står klar til at sætte historie og pris på de besøgendes ting. Og er man indstillet på at sælge, giver tre professionelle opkøbere dig chancen for at komme hjem med en uventet gevinst.

Næste stop på vejen bliver i Skive Theater d. 28-29. maj. Begge dage åbnes dørene kl. 10 og lukkes kl. 15, og alle får deres ting vurderet. Vært Cecilie Nielsen håber at se så mange som muligt:

- Alle er meget, meget velkomne til at komme med deres ting, uanset hvad det er. De fleste bliver som regel klogere på det, de medbringer, når vores eksperter udfolder deres viden og der er ikke noget, som er for småt eller skramlet til, at vi tager os af det. Men ind i mellem giver det alligevel et sus i vurderingssalen, når der virkelig dukker noget enestående op, siger vært Cecilie Nielsen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk