Destination Limfjorden: Nu kan vi åbne op igen

Foto: Destination Limfjorden
KULTUR:

Genåbningen af svømmehaller, restauranter og sportslige aktiviteter er lige så langsomt ved at blive gennemført, så områdets attraktioner igen er klar til at modtage gæster til den kommende turistsæson.

Mange forventningsfulde turismeaktører kan nu endelig begynde at forberede sig på, at de igen kan modtage de gæster, som først så ud til at udeblive i år. Efter en delvis åbning af grænserne samt badelande og legeparker, kan flere virksomheder i Destination Limfjordens samarbejde mærke en markant interesse samt overvældende aktivitet på hjemmesidernes bookingportaler.

”Rigtig mange af aktørerne i Skive, Struer og Morsø kommuner har ventet med stor længsel på, at de igen kunne åbne op for gæster i restauranter, svømmehaller, og andre aktiviteter. De mærker allerede stor efterspørgsel, og hjemmesiderne bliver hyppigt besøgt med hensigt på at booke billetter og overnatninger. Så det er en helt fantastisk nyhed, at det igen bliver en realitet med turister i gaderne denne sommer,” siger Kristina Lehmann Schjøtt.

Der har været forvirring omkring, hvornår der måtte åbnes op, og hvordan virksomhederne skal forholde sig til gæsterne. Heldigvis tager mange rigtig godt imod de nye omstændigheder, og gør hvad de kan for at de hurtigst muligt kan tage imod gæster igen. Der har været savnet klare retningslinjer i forbindelse med genåbning og eksempelvis antal gæster samt åbningstider ved bryllupper.

”Vi har glædet os til, at vi igen kunne begynde at tage imod gæster, og vise dem alle de skønne aktiviteter og oplevelser, som vores område byder på. Indtil nu har det været med begrænsninger, som har ramt mange af turistvirksomhederne i området,” siger Kristina Lehmann Schjøtt.

I turismesamarbejdet Destination Limfjorden, der forener turismen i Struer, Skive og Morsø, kommer der særligt fokus på, hvordan man kan tage på endagsture eller længere ferie, uanset om du bor i området eller har længere transport.

”Vi ønsker at sætte særlig fokus på de utallige oplevelser, vi har at byde på her ved Limfjorden. Mange af de lokale ved måske ikke selv, at de har et utal af muligheder lige uden for døren. Særligt muligheden for at komme ud på fjorden i enten Kajak eller SUB, en sejlads over fjorden med tapas og vin eller sælsafari er særdeles attraktive. Måske man også kan være heldig at opleve de flotte delfiner, som vi har været så heldige at se flere gange i området,” siger Kristina Lehmann Schjøtt.

Udover de mange oplevelser på fjorden, vil der på Destination Limfjorden i løbet af sommeren bliver delt tips og aktivitetsforslag for en hver smag.

Selvom det har skabt stor bekymring og ærgrelse, at der i år ikke kommer det samme antal udenlandske turister, som de foregående år, ser det stadig ud til, at blive en travl sommer, da danskerne ikke tager på ferie i udlandet og i stedet booker ferien herhjemme.  

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk