Der er meget på programmet i Balling

KULTUR:

I Balling er der rigtigt mange foreninger og grupper, som arrangerer alle mulige aktiviteter.

Men både som arrangør og som deltager er det svært at skabe sig et overblik. Derfor mødtes et bredt udsnit af arrangører onsdag aften i Pulsen for at se på mulighederne for at skabe en fælles kalender.

Ivar Andersen havde op til mødet arbejdet på en løsning, hvor Googles kalender spiller en central rolle, og han viste, hvordan hver forening eller interessegruppe kunne have sin egen kalender i den samlede kalender. Kalenderen kan ses på www.balling-by.dk.

Det er ikke første gang, det er blevet forsøgt at lave en fælles kalender i Balling. Tidligere har været knyttet til en enkelt person at holde kalenderen opdateret. Med løsningen via Google er det op til hver enkelt gruppe at holde sin del af kalenderen opdateret.

”Det er et fantastisk værktøj vi får her” udtaler Kasper Juhl Olesen, Center Chef i Pulsen. ”Det bliver en stor hjælp i planlægningen af fællesspisninger og andet i Pulsen, så vi kan undgå at lægge arrangementer, hvor andre allerede har planlagt noget i Balling”. Kalenderen kan også bruges til at vise borgere, som overvejer at flytte til Balling, hvor meget der faktisk sker i byen.

Interesserede grupper opfordres til at kontakte Ivar eller Kasper for at få oprettet en kalender og instruktion i, hvordan man lægger ting i den. I løbet af kort tid, vil der også blive inviteret til et nyt møde i Pulsen, hvor Ivar vil demonstrere og snakken kan fortsætte retningslinjer for, hvad der bør lægges i kalenderen. ”Som udgangspunkt er intet for lille til at stå i kalenderen, og viser det sig, at der kommer så meget på tapetet, at det bliver uoverskueligt, så må vi lave om på det” siger en optimistisk Ivar Andersen om kalenderen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk