Den Rådne Banan Festival 2019 - En festival for alle

KULTUR:

Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019. Festivalen løber af staben den 30.-31. august 2019.

Festivallens program afspejler et ønske om at der skal være noget for alle aldre. Både til de helt små, til de unge og til de voksne. Musikprogrammet stritter i alle retninger og omfavner mange genrer – folk, instrumental, metal, pop og mere eksperimenterende genrer.

Udover det kommer der en gruppe historiefortællere fra Morsø Fortællekreds og slår sig ned om et af de udendørs bål for at kapre tilhørernes fantasi med alt fra gamle nordiske myter og sagn til lokalt forankrede historier. Der er gøglershow, og et stort legeland som børnene kan slå sig løs i.

Billetterne er allerede i salg på billetten.dk

Programmet bliver løbende opdateret på hjemmesiden.

Historien bag Den Rådne Banan Festival
Den 1. September 2018 så en ny festival dagens lys i Nordsalling: Den Rådne Banan. Her inviteres bands, cirkusartister, historiefortællere, gøglere og dansere til at blande sig og skabe en mikro-festival, der sigter mod en lidt anden oplevelse end den gængse musikfestival.

Den Rådne Banan er arrangeret af en lille gruppe frivillige. Alle i vidt forskellige aldre med det fællestræk, at de vil skabe noget lokalt. ”Håbet er at festivallen over årene kan blive et rigtigt fælleseje – en ”vores festival” – hvor der er plads til at alle kan byde ind og være med i skabelsen”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk