Oplev skøn julestemning på Rådhustovet i Skive i december.

Foto: Pixabay
Jul i Skive:

Besøg Frokostbussens julehytte fra 2. til 23. december. Frokostbussen har egentligt til huse i Thinggade, men i december er de også at finde på Rådhustorvet, hvor de vil vise lidt af det de kan tilbyde i dagligdagen.

Tove Lundin har netop overtaget Frokostbussen tilbage i september og var frisk på at skabe liv på Rådhustorvet, hvilket Skive Handel sætter stor pris på, da de mener, at det skaber god stemning og værdi for byen med liv på torvet.

I Frokostbussens julehytte kan du få stillet den lille sult og købe varme drikke.
Julehytten åbner kl. 11.00 alle dage og lukker 30 min. før de øvrige butikker.

Køb dit juletræ på Rådhustovet fra 22. november til 23. december.
Roslev Juletræs Kompagni har pyntet Rådhustorvet smukt med træer og sælger Nordmannsgran fra juletræshytten. Igen er Skive Handel meget glade for opbakningen, da juletræer jo er en stor del af julehyggen og de synes, at det skaber en skøn stemning med mange træer på torvet.

Åbningstider juletræshytten: fredage kl. 15.00-18.00 og lørdage kl. 10.00-14.00. Fra 8. december også søndage kl. 11.00-14.00

ØNSKESEDDEL
Læg din ønskeseddel i julemandens store røde postkasse på Rådhustorvet eller i julemandens postkasse i SønderCentret. Måske er det dit ønske, der bliver opfyldt, når julemanden giver en gave til en heldig modtager, max. værdi kr. 1.500,-.

Både børn og voksne må lægge deres ønskesedler i postkassen senest den 15. december, så julemanden kan nå at finde den rette gave til vinderen. Vinderen skal kunne afhente sin gave søndag d. 22. december kl. 13.30 på Rådhustovet. Husk at skrive navn og tlf. nummer tydeligt på din ønskeseddel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk