Ny dansk julesang fra DR-konkurrence

Jul i Skive:

DR offentliggjorde i går de tre største stemmeslugere i julesangs-konkurrencen “Danmarks nye julesang”. Sangen "Juhuuuul” udfordrer nu “Et barn er født i Betlehem” og de andre klassikere, som danskerne har i sanghæftet juleaften.

“Vi har testet “Juhuuuul” rundt om et juletræ, og den er faktisk rigtig god at danse til. Den gør det lige lidt sjovere at gå rundt og rundt og rundt.” Sådan lyder det fra bandet Fire på stribe, der netop har udgivet sangen “Juhuuuul”.

I forbindelse med DR-showet "Danmark synger julen ind" blev sangen i går afsløret som vinder af tredjepladsen i DR-konkurrencen "Danmarks nye julesang". Blandt 515 indsendte bidrag havde DR udvalgt ti sange til finalen, som blev afgjort ved en afstemning på DR's hjemmeside, hvor man kunne høre DR P2's medarbejderkor synge et uddrag af hver af de ti sange.

Band-version og syng med-version

DR udgiver “Juhuuuul” sammen med de øvrige finale-sange i et kor-sanghæfte, og Fire på stribe udgiver nu deres bud på, hvordan sangen skal synges og spilles. Bandet udgiver også sangen i en syng med-version. Så kan man synge selv, ved julefrokostbordet eller rundt om juletræet, mens Fire på stribe akkompagnerer med musik og kor.

“Juhuuuul” handler hverken om Jesusbarnet eller knuste julehjerter, men er en hyldest til alt det, der hvert år op til jul kryber ind i vores hverdag og gør det hele lidt varmere og hyggeligere. Den er nem at lære, og så er den god at danse til...

 "Juhuuuul" og "Juhuuuul syng med-version" kan downloades via iTunes og sælges på cd i udvalgte butikker.

GOD JUHUUUUL :-)

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk