Masser af aktivitet i SønderCentret

Jul i Skive:

I weekenden, i uge 51, er der masser af aktivitet i SønderCentret. Blandt andet honningkageværksted og besøg af Elefantmanden!

Fredag den 20. december kl. 14.30-17.30: gratis ansigtsmaling
Julen er hjerternes fest, tid til at påskønne, hjælpe og glæde hinanden. Dette vil SønderCentret gerne være med til og tilbyder derfor gratis ansigtsmaling fredag den 20. december kl. 14.30-17.30.

SønderCentret er stolte af at kunne præsentere japansk fødte Hiroyo, som professionelt maler flotte og seje ansigter både på de helt små børn og på større piger og drenge. Der er mulighed for mange forskellige motiver alt efter tema og ønske. Hiroyo medbringer kort med alverdens forskellige motiver, så det gælder bare om at finde lige det motiv, som børnene ønsker sig. Hun maler også julemotiver som f.eks., mus, hjerter, kræmmerhuse, nisser, pakker osv.

Børnene kan også få skrevet deres navn eller stjernetegn på armen eller andet sted på kroppen med flotte japanske tegn. Eller der kan tegnes smukke dyr, blomster mm direkte på kroppen. Og det tager kun få minutter. Vil børnene selv prøve at skrive deres navn på japansk, kan hun også lære dem det. Hiroyo er oprindelig uddannet tøjdesigner i Japan, men har uddannet sig til pædagogmedhjælper i Danmark og arbejder deltid i en SFO. Hiroyo er vant til at omgås børn, hun taler naturligvis dansk, og børnene er altid meget glade for hende.

Der bruges naturligvis kun allergivenlige produkter, som let kan vaskes af.

Lørdag den 21. december: Gratis honningkageværksted kl. 13-16
Kom i ægte julestemning med nybagte honningkager!

Kom ind i det hyggelige honningkage værksted i Søndercentret, hvor de rare nissepiger uddeler flotte honningkager til børnene. Børnene skal selv dekorere kagerne med glasur. De kan skrive deres navn, glædelig jul, eller hvad de finder på. Når de har dekoreret kagerne, må de tage det med hjem, - eller spise det med det samme. 

De to nisser hjælper gerne børnene med inspiration og gode ideer, alt imens de taler med børnene om den søde juletid.

Søndag den 22. december: Elefantmanden laver balloner kl. 11-12 og gratis vafler kl. 11-15
SønderCentret gør lige lidt ekstra for dig i juletiden og søndag den 15. december kan du få en personlig ballon helt gratis, når den populære "Elefantmand" spreder varme og glæde med ballondyr til børn og barnlige sjæle.

Fra kl. 11-15 står Lions klar med gratis vafler, velbekomme og velkommen i Søndercentret Skive.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk