Lokale Guldsmed Ø har julegaven til Lillemor

Guldsmed Ø kreerer smykker efter enhver smag
Guldsmed Ø kreerer smykker efter enhver smag
Jul i Skive:

Har du stadig ikke købt gaven til Lillemor? Marie Østergaard, lokal guldsmed og ædelstensfatter, laver personlige smykker lige efter din idé.

Marie Østergaard har fået smykkerne ind med modermælken. Hun er nærmest født og opvokset hos Guldsmed Østergaard i Nørregade. Guldsmed Østergaard ejes af Maries bror, Martin. Han er 4. generation i butikken. Da Marie kom til var det hendes far, Steen Østergaard, der havde overtaget butikken fra Maries farfar.
Marie fik således sin gang i butikken helt fra de første spæde skridt.

Som den eneste i familien, blev Marie Østergaard, i 2009, uddannet guldsmed. Hermed gik Marie i en lidt anden retning. Både hendes far og bror var uddannede urmagere, men Marie ville altså noget andet.
Efter uddannelsen som guldsmed kom Marie Østergaard i lære som ædelstenfatter hos Aagaard i Randers. Hun er nu, på 3. år, indehaver af Guldsmed Ø.

Med Guldsmed Ø har Marie skabt en virksomhed som designer og kreerer smykker i eget design, men som også skaber smykkerne lige efter kundens ønske. Guldsmed Ø's eget udtryk er enkelt, elegant og råt.
Men Guldsmed Ø tilbyder også meget andet. Marie skaber smykker efter kundernes ønske. Det kan være smykker designet helt fra bunden, men det kan også være "genbrugssmykker". Det kan f.eks. være arvesmykkerne som smeltes om til et helt nyt smykke, eller et eksisterende smykke som omdesignes eller tilføjes noget nyt.
Marie nyder at være med til at gøre kundernes idéer til virkelighed. Det sjovt at gå fra idé til udførelse. "Det giver mange skiftende opgaver, og jeg nyder at hver dag byder på noget nyt", fortæller Marie Østergaard.

Flere kendiser er faldet for Guldsmed Ø's design, som således har designet for bla. Cecilie Dyrberg helt fra da hun var en del af Dúné og Mathilde Falch har flere gange optrådt, prydet af Guldsmed Ø's smykker.

Læs mere om Guldsmed Ø og de flotte kreationer på Guldsmed Ø's hjemmeside her, eller mød Marie Østergaard hos Guldsmed Østergaard, Nørregade Skive, hvor hun normalt er at træffe tirsdag, onsdag, fredag og hver anden lørdag samt efter aftale.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk