Giv din støtte til Julehjælp Skive 2017

Foto: Julehjælp Skive
Jul i Skive:

Har du lyst til at støtte lokale, økonomisk trængte, børnefamilier med julehjælp direkte fra familie til familie? Så er det lige nu muligt at hjælpe gennem Familiestøtte / Julehjælp Skive.

Julehjælpsgruppen er et privat netværk med base på Facebook, der for 4. år i træk hjælper de familier hvor julen er i fare.

For at komme i betragtning til julehjælp er det et kriterie at man har et meget lavt rådighedsbeløb, har hjemmeboende børn under 16 år og er bosat i Skive Kommune.

Det er ikke en betingelse at man er enlig forsørger eller på overførselsindkomst, men et krav at man dokumenterer sit rådighedsbeløb.

Uanset indkomst er det alle forældres højeste ønske at give deres børn en god jul – men for nogle er højtiden desværre også forbundet med både mavepine og stress over de ekstra udgifter.

Og for mange andre betyder det ikke så meget om der ryger en ekstra spand rødkål, et glas kartofler og en pose franske kartofler mere i indkøbsvognen, eller at der købes en lille ekstra gave, men for modtagerne af hjælpen er det helt uvurderligt!

Har man lyst til at hjælpe en anden familie til at komme igennem julen, så er der flere muligheder.

I disse butikker står en indkøbsvogn hvor det er muligt at putte lidt ekstra varer i, der går direkte i julekurvene:

  • FAKTA Egeris, Dalgas og Asylgade, Skive
  • KVICKLY Skive
  • REMA 1000, City Vest, Skive
  • SPAR i Hem og Hald
  • SuperBrugsen Glyngøre
  • Dagli Brugsen Resen, Balling, Rødding, Durup, Selde og Breum.

Og så er det muligt at slå vejen forbi Skive Rotary Klub’s Ønsketræ i SønderCentret, hvor ønskesedlerne på træet er fra børnene visiteret af Julehjælp Skive. Her vil det være muligt at tage en ønskeseddel og købe en ekstra gave til kr. 100-200 kr. og indlevere i Kiosken hos Kvickly. Gaverne vil så blive udleveret sammen med familiens julehjælp.

Endelig kan man komme i SønderCentret lørdag den 9. december klokken 10-14, hvor Julehjælp Skive uddeler ekstra indkøbssedler og har en stand der tager imod varer, her vil der primært være fokus på at få doneret ænder, flæskestege og medister, da det er eneste indleveringssted med mulighed for køl/frost.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk