Årets julefortælling

Sådan ser bogen ud
Foto: privat
Sådan ser bogen ud
Jul i Skive:

Har du endnu ikke fundet årets julehistorie for børnene? Vi har et rigtig godt bud lige her.

”Nissernes hemmelige verden: Den grønne hue” af den lokale forfatter, Ry Kristensen, er en julefortælling i 24 kapitler. Bogen handler om den 10-årige Felix. Felix forsøger at klare sig igennem hverdagen så godt han kan. Lige op til jul bliver hans forældre fyret, og nu er der ikke råd til at fejre jul. En nat finder Felix et stykke stof i sin seng, og det viser sig at det er en vaskeægte nissehue.

På forunderligste vis bliver Felix draget ind i nissernes verden. Han bliver bedste ven med nissepigen Sne, og de to forsøger sammen at redde nisserne fra de onde gnomer.

Julefortællingen er velegnet som oplæsning fra 2. klasse.

Bogen ”Nissernes hemmelige verden: Den grønne hue” udkom allerede sidste år op til jul. Det er Ry Kristensens første bog, men flere er på vej.
Ry Kristensen fortæller; ”Jeg har endnu en bog på vej, den kommer i starten af det nye år. Denne gang er det ikke en julefortælling, men en ungdomsbog med titlen ”Super 4”. Den handler om fire børn som mødes på sommerskole. Da skolen bliver overtaget af terrorister udvikler de fire superkræfter og det bliver nu op til dem at overvinde det onde.”

Udover ”Super 4” er Ry Kristensen også ved at lægge sidste hånd på et juleeventyr, som han har skrevet i samarbejde med Apoteker Norgaards børnehave. Denne bog lægger vægt på dialogisk læsning så børnene kan blive inddraget i bøgernes verden allerede før de reelt kan læse. Han har også gang i en børnebogsserie, med titlen ”Den blå drage”. Serien er der ikke fastsat nogen udgivelsesdato på endnu, men det bliver ikke i år.

Ry Kristensen er oprindelig fra Vilsund Vest, men flyttede til Skive for at læse til lærer. I dag bor han i Skive midtby sammen med sin kone og deres fælles to børn. Ry Kristensen er udover at være forfatter også underviser på Jebjerg Skole.

”Jeg nyder at få lov til at udgive mine idéer, og er da helt vildt stolt over at andre gider læse det jeg har skrevet”, slutter Ry Kristensen.

Ønsker man at få fingre i julefortællingen kan man kontakte Ry Kristensen via hans facebook-side her. Han skriver hellere end gerne en lille hilsen i bogen.
Gå ind på forfatterens hjemmeside og læs første kapitel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk