Wiking Gulve leverer gulve til genopbygning af Matador Korsbæk på Bakken

Hus og have:

Bankdirektør Varnæs har bestilt dansk egetræsgulv

- Og det samme har Hotel Postgaarden og Kathrines Gaard i Korsbæk. Naturligvis hos en af landets fineste leverandører af specialbehandlet træ fra de danske skove.

Wiking Gulve er valgt som leverandør af udvalgte gulve i forbindelse med etableringen af “Korsbæk på Bakken”, hvor man har genskabt nogle af de populære bygninger fra serien Matador, ligesom der på udvalgte spisesteder også vil være skuespillere udklædt som de kendte personer, der medvirker i serien. For arkitekten bag projektet (Trier Arkitekter), bygherre Torben ”Træsko” Pedersen og også Lise Nørgaard, har det været vigtigt, at det hele blev genskabt i den rigtige Matador “ånd” - dvs. der er lagt vægt på anvendelsen af gedigne danske materialer, som nøje er udvalgt til projektet.

Derfor faldt valget blandt andet på Wiking Gulve, som nu har leveret ca. 600 m2 Dansk Eg Natur, behandlet med Naturolie. Dette gulv kan opleves både på "Hotel Postgaarden" og “Hos Varnæs". Herudover har firmaet leveret en speciel varmebehandlet Fyr, behandlet med Naturolie, til at ligge hos “Kathrines Gaard”. Den specielle behandling hos Wiking Gulve har givet gulvet et udtryk, der skal matche datidens ferniserede gulve.

- Vi er stolte over at have leveret gulve til dette enestående og spændende projekt. Til noget så dansk som Matador kan der jo heller ikke ligge andet end et gulv fra Danmarks eneste producent af lamelplankegulve, vel, fortæller ejer John Bojesen fra Wiking Gulve.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk