Tilskud til energioptimering

Hus og have:

Energioptimering i hjemmet kan udløse et kontant tilskud, men alt for mange kender ikke til muligheden eller får ikke søgt i tide. EnergiMidt er nu klar med et nyt setup, hvor de via samarbejder med landets håndværkere, gør det nemmere at søge tilskud. 150 håndværkere står allerede klar til at benytte sig af den nye mulighed.

Landets energiselskaber yder et kontant tilskud til energiforbedringer i boligen så som køb af varmepumpe, efterisolering eller udskiftning af vinduer. Mange kender dog ikke muligheden eller får ikke ansøgt i tide og går derfor glip af tilskuddet. EnergiMidt vil gøre det nemmere for danskerne at søge tilskud og har derfor søsat et nyt setup, hvor samarbejder med forskellige aktører integrerer tilskudsansøgningen i købsprocessen.

- Vi indgår samarbejder med forskellige aktører, som udfører energirenoveringerne for de private boligejere. Vi er allerede i dialog med 150 interesserede håndværkere. Formålet er at gøre det så nemt som muligt for danskere, der gerne vil nedbringe deres energiforbrug og samtidig gøre noget godt for miljøet. Der er jo ingen grund til at gå glip af de ekstra penge, når nu gør en indsats for at energioptimere deres bolig, forklarer Anne Bay, tilskudsansvarlig for privatsegmentet i EnergiMidt Energi.

Håndværkeren klarer tilskudsansøgningen
EnergiMidts setup omfatter blandt andet en aktørportal, hvor landets håndværkere kan søge tilskuddet for deres kunder. På den måde får håndværkerne mulighed for at tilbyde deres kunder tilskuddet som en rabat direkte på fakturaen.

Elinstallatør David K. Nielsen, som er indehaver af DK-EL i Tørring er en af dem, der ser nogle store fordele i EnergiMidts aktør-setup:

- Ordningen betyder, at mine kunder slipper for selv at gøre noget aktivt for at søge tilskuddet. De får det i stedet som rabat på den aftale, de indgår med mig. Så skal de ikke selv bruge tid på det, og samtidig kan jeg give dem den reelle slutpris, når jeg sender dem mit tilbud, siger David K. Nielsen og tilføjer, at det også giver ham en fordel i forhold til konkurrenter, der ikke tilbyder deres kunder den mulighed.

- Det er vigtigt for mig, at jeg kan give mine kunder et seriøst tilbud, som er nemt at forholde sig til. Det er det, når jeg kan trække tilskuddet fra prisen med det samme, så jeg er glad for samarbejdet med EnergiMidt.

Energioptimering er en fordel for alle parter, og for EnergiMidt handler det om at skabe løsninger, der gør det så nemt så muligt at få tilskud i forbindelse med renovering.

- Vi vil gerne være med til at fremme energirigtige løsninger, og tilskuddet er en ekstra gulerod for danskerne, når de energirenoverer. Vi ser bare desværre tit, at de først bliver opmærksomme på tilskudsmuligheden, når de har gennemført deres renovering, og reglerne siger, at man skal ansøge, inden man køber materialer og går i gang. Derfor ser vi det som en stor fordel at integrere tilskuddet i den naturlige købsproces så mange steder som muligt, slutter Anne Bay.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk