Sådan slipper du for møl i tøjet

Hus og have:

Mange har hørt om dem, nogle har set dem og nogle har oplevet skaden, de kan udrette. Klædemøl i hjemmet kan være en kedsommelig affære og ødelægge alt fra din nye fine kjole, din farmors gamle pels til dit ægte orientalske tæppe.

Typiske tegn på, at dit hjem er angrebet af klædemøl, er huller i dit tøj, larver under gulvtæpper eller i beklædte møbler samt voksne, flyvende møl.
Du kan selv gøre en indsats for at komme de ødelæggende insekter til livs. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge giftige insektmidler direkte på tøjet. Du skal jo have det på senere! Ryd ud i skabene og vask alle tekstiler, så både æg, larver og voksne møl dør. Har du et stort tæppe, en pels eller møbler vil kemisk rensning på et renseri sikre, at du bliver møllene kvit.

En let måde at slippe af med møllene er at bruge A Green Way’s Klædemølfælde. Ved hjælp af et duftstof og en limfælde, altså helt uden brug af giftige og farlige kemikalier, fanges klædemøllene og kan ikke slippe fri. Når de voksne møl er fanget, kan de ikke parre sig og ej heller lægge æg. Derved bliver livscyklussen brudt, og din mølplage forsvinder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk