Problemer med myrer, og vil du undgå dem?

Hus og have:

De fleste af os kender til det: Myrer der invaderer vores hjem. Vi ser dem overalt i hjemmet – og de gæster rigtig gerne køkkenet, hvor der findes masser af lækkerier. Myrerne er på jagt efter føde og er så intelligente, at de kan fortælle hinanden, hvor føden befinder sig. Derfor ses der tit så mange på samme sted.

Bekæmpelse af myrer kan være vanskeligt. Det mest effektive ville være at finde og ødelægge selve myreboet, hvor dronningen og myrer i alle stadier befinder sig. Dette er praktisk taget umuligt. Et myresamfund består af op til 10.000 myrer og de flytter hele tiden rundt. Ved få simple råd, kan du til gengæld selv gøre meget for at minimere genen:

  1. Luk adgangsvejene: Reparerer revner, sprækker og huller i husets vægge – både inde og ude.
  2. Hold fugtniveauet lavt: Myrerne har behov for fugt og trives i fugtige omgivelser. Sørg for ikke at overdrive med gulvvask og luft hyppigt ud.
  3. Hold rent: Fjern madrester og spildte væsker – brug gerne et rengøringsmiddel for at fjerne de herlige dufte fra de søde sager
  4. Gem lækkerierne væk: Opbevar de attraktive fødevarer i lukkede beholdere
  5. Tøm skraldet: Duften fra madresterne tiltrækker myrer
  6. Brug en effektiv myrelokkedåse: SpinoWay Myrelokkedåse indeholder et naturligt forekommende virkestof, som er særlig attraktivt for myrerne. De tager en bid med ned i boet, sætter undervejs deres duftspor, som fører de øvrige myrer til lokkedåsen.
  7. Find myreboet: Dette kan være vanskeligt, men er der mange myrer langs soklen og ses mange opgangshuller, kan kogende vand, med en vis effekt hældes ned i boet.

 

Ovennævnte metoder hjælper dig rigtig godt på vej – og du gør samtidig miljøet en tjeneste. Samtlige 7 punkter er vigtige og effektive i din bekæmpelse, men samtidig skånsomme for miljøet, da du ikke benytter de traditionelle, kemisk fremstillede myremidler. A Green Ways myrelokkedåse, SpinoWay, indeholder det organiske og naturligt forekommende middel, Spinosad.

SpinoWay sælges hos bl.a. Kvickly, SuperBrugsen, Matas, Silvan & Helsam .

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk