Kvarterets flotteste græsplæne - uden at røre en finger

Hus og have:

Markedet for robotplæneklippere er vokset støt de sidste år. Det er ikke svært at forstå, at folk hellere vil lave andre ting end at slå græs, men at en robotplæneklipper giver en meget flottere og sundere græsplæne, kommer måske som en overraskelse for de fleste.

Modsat mennesker, klipper Robomow robotplæneklipperen hele tiden plænen fra forskellige retninger - og i så fine stykker, at det falder ned i plænen og formulder. Plænen bliver således gødet helt automatisk og økologisk og er altid perfekt trimmet.

Robomow er markedets bedste
Robomow har med deres seneste serie af robotplæneklippere vist, at de med deres store erfaring stadig er markedets bedste robotplæneklipper. MS1000 modellen er testvinder i flere tests*, hvilket først og fremmest er da den er langt hurtigere end konkurrenterne og indeholder stærkere og mere solide knive. Desuden har Robomow automatisk kantklip, så du skal ikke ud og trimme kanterne efterfølgende. Som en ekstra bonus for miljøet, sker det hele uden brug af olie eller benzin.

”Markedet har for alvor åbnet sig for robobplæneklippere, og vi mærker en solid stigning i salget - ikke mindst nu, hvor Robomow er kåret til markedets bedste robotplæneklipper”, siger Product Manager Steen Schougaard. “I vores distributionslande Danmark, Norge, Sverige, England - selv Finland - har folk virkelig fået øjnene op for de mange fordele, der er ved Robomow. Vi får respons fra personer, der er stolte af at have kvarterets bedst trimmede græsplæne UDEN hverken at skulle knokle for det eller at skulle døje med pollenallergi.”

Robomow har udviklet en SmartMow-funktion, der går ud på, at robotten opfatter kanttråden, der afgrænser plænen, og dermed drejer i tide inden tråden nås. I stedet for at køre hen til tråden, stoppe og bakke, og først derefter dreje. Denne nye SmartMow-funktion bevirker, at robotten sparer en masse tid under en klipning og samtidig forlænger robottens produktlevetid.

Robomow kan klare ekstraordinært højt græs med en TurboMow-funktion. Når græsset har nået den ønskede højde, slår funktionen automatisk fra.
Robomow er den ideelle løsning for pollenallergikere. Du kan enten sende en sms inde fra sofaen om, at det er tid til at få slået plænen eller programmere Robomow til selv at gå i gang på planlagte tidspunkter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk