Har du sikret dit hjem mod indbrud i julen?

Foto: Pixabay
Hus og have:

Antallet af indbrud i private hjem i juledagene er heldigvis faldende år for år, men stadig kommer alt for mange danskere hjem til synet af et raseret hjem og manglende ejendele, når de vender tilbage fra juleferie. Dette scenarie kan gudskelov forebygges med simple midler, og hos G.S. Låseservice har man derfor specialiseret sig i at sikre hjem fra kælder til kvist.

At erhverve sig en tyverialarm er, ifølge G.S. Låseservice, første skridt mod et sikrere hjem. Måske du allerede er en af dem, der betaler i dyre domme hver måned for et alarmsystem med abonnement, eller måske har du helt fravalgt tyverialarm på grund af den høje pris? Hos G.S. Låseservice kan du slippe med et engangsbeløb for en driftssikker alarm, der holder mange år fremover og - vigtigst af alt - får eventuelle indbrudstyve til at tøve en ekstra gang, før de forsøger at tvinge sig adgang til din bolig.

Services som adgangskontrol og videoovervågning er stadigt mere og mere anvendte hos private, der ønsker den ultimative sikkerhed i eget hjem, og skulle indbrudstyven alligevel nå ind i huset, er der også her mulighed for at forsinke vedkommendes færden markant. Dette i form af eksempelvis værdiskabe eller sikringsskabe, der beskytter dine kæreste ejendele, så der pludselig ikke er noget af værdi at gribe ud efter for tyven, der forhåbentlig blot vil vende om igen.

Således er der mange muligheder for at få sikret dit hjem mod højtidernes mange pilfingre. G.S. Låseservice anbefaler, at du er ude i god tid, så de kan installere de helt rette sikringsløsninger til at holde julens indbrudstyve ude af dit hjem, og du hermed også har god tid til at lære dit nye alarmsystem at kende.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk