Få kvalitet under fødderne

Hus og have:

Få kvalitet under fødderne med skandinaviske gulve

Kombinationen af høj kvalitet i godt design er kendetegnet ved mange skandinaviske produkter. Således får du både en slidstærk og smuk løsning, der holder i mange år, hvis du vælger skandinaviske trægulve.

Kvalitetsgulve til det nordiske klima

Skandinavien har længe været kendt for topkvalitet i et enkelt design. Det kræver innovativ udvikling og teknologi at producere gulve med denne kvalitet.I den skandinaviske produktion af trægulve fokuseres på gulvets evne til at tilpasse sig og udholde de store temperaturudsving, som der er i Skandinavien.

- Trægulve har tendens til at forandre sig på grund af den skiftende luftfugtighed samt temperatur, som vi oplever her i Norden, og derfor er det vigtigt med god kvalitet, der kan holde til det barske klima, siger produktchef John Jordal, XL-BYG.

Forandringer i klimaet kan give sprækker imellem plankerne. Det er derfor vigtigt, at trægulvet er produceret af råvarer i høj kvalitet og konstrueret, så det bedre kan holde til de forskellige årstider. Hvis trægulvet bliver behandlet godt, har man et flot trægulv i mange årtier, og det er derfor en fornuftig investering.

Holdbart design

Trægulve er populære, fordi de giver rummet et naturligt og smukt udseende. Den skandinaviske tradition for design giver gulvet rene linjer og et minimalistisk udtryk, alt efter hvilken slags gulv, der vælges. Derudover er Norden repræsenteret i den rummelighed, som lyse gulve medfører. - Lyse gulve passer godt ind i mange former for indretning, da de harmonerer med alle farver, heriblandt også kraftfulde og stærke farver, uddyber John Jordal.

Gulve der er nemme at lægge

Et eksempel på skandinavisk kvalitet er de svensk producerede gulve fra Kährs, der forener det æstetiske og det funktionelle på en optimal måde. Kährs gulve leveres nemlig med det patenterede Woodloc system, som gør, at trægulvet kan lægges uden brug af lim og specialværktøj. Derudover kan gulvet med fordel kombineres med gulvvarme for at opnå en lunt og behageligt indeklima.
Gulvene forhandles i udvalgte byggecentre i Danmark. Eksempelvis finder du Kährs lamelplankegulv i XL-BYG kædens afdelinger over hele landet.

For yderligere information, kontakt venligst produktchef i XL-BYG John Jordal på telefon 87454132

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk