Få energirenoveret og nyd huset hele året

Hus og have:

Som en direkte fortsættelse af SETs 2016-fokus på renovering af lokale feriehuse, tager centeret nu – i samarbejde med Energibyen Skive – fat på et projekt, som skal informere ejere af feriehuse i Skive kommune om mulighederne for energirenovering af deres hus.

Den aktuelle indsats handler om at SET, sammen med Energibyen Skive, inviterer feriehusejerne til energiaften med fokus på energiforbedringer i feriehuset. Aktuelt er der planlagt 3 møder i april, hvor den uvildige rådgivningsvirksomhed ScanEnergi vil fortæller om de gængse energiforbedringer – inklusiv økonomi og komfortmæssige fordele og ulemper - og om mulighederne for tilskud og fradrag. Ved hvert af møderne vil lokale håndværkere være til stede med gode tilbud på energiforbedringer og med tid til sparring på forskellige løsninger

-Der er stigende efterspørgsel efter komfortable sommerhuse ved Limfjorden, fortæller udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, der uddyber: -Med energioptimering kan sæsonen i husene forlænges til glæde for både ejere og lejere – men ikke mindst for det lokale erhvervsliv i de kystnære områder, som ofte er afhængige af indtægten fra turister i sommerhusområderne.

-For at skabe en mere lokal stemning, har vi valgt at afholde energiaftenerne tre steder i kommunen i stedet for et stormøde, forklarer Marlene Rasmussen, der tilføjer, at de tre møder holdes i Fursundhallen den 12. april, hos Virksund Kursuscenter den 19. april – og som rosinen i pølseenden i Spøttrup Kulturhal den 20. april. Ved alle tre arrangementer serveres stegt flæsk.

Marlene Rasmussen fortæller afslutningsvis, at det naturligvis er gratis at deltage i eet af de tre energimøder, men at tilmelding er nødvendig af hensyn til det praktiske. –Hvis du har feriehus i Skive kommune og gerne vil høre mere om mulighederne for energioptimering, så sæt 2,5 time af – og tilmeld dig én af de tre energiaftener på www.skiveet.dk, lyder opfordringer fra Marlene Rasmussen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk