Energirenovering af feriehuse - Vil du vinde et energitjek?

Hus og have:

Sammen med Energibyen Skive arbejder SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter i foråret 2017 på et projekt, hvis mål er at informere ejere af sommerhuse i Skive kommune om mulighederne for energirenovering af deres hus.

Som optakt til 3 energiaftener i april måned, udlodder SET tre uvildige energitjek fra rådgivningsvirksomheden ScanEnergi. Deltagere i konkurrencen er ejere af sommerhuse i Skive kommune, der på denne måde har mulighed for at vinde et gratis energitjek, der vil foregå i vindernes huse lørdag d. 8. april.

Udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET forklarer: -Vinderne får en times gennemgang af sommerhuset med fokus på energiforbedringer. Det anderledes i netop denne konkurrence er, at energitjekket samtidig skal fungere som et åbent hus-arrangement for op til 12 øvrige sommerhusejere i dit sommerhusområde, som deltager i gennemgangen – og på den måde lærer, hvad de skal se efter i deres egne huse.  SET giver selvfølgelig en pose kaffe mm, hvis I har lyst til at beværte jeres naboer på dagen.

I løbet af den times tid energitjekket forventes at tage, gennemgår energirådgiveren fra ScanEnergi sommerhuset sammen med dig og dine naboer og giver samtidig konkrete eksempler på energiforbedringer (fx udskiftning eller tætninger af vinduer, isolering, udskiftning af lyskilder, nye varmekilde, varmepumpe, brændeovn osv.

Resultaterne fra de tre energitjek vil blive brugt som eksempler på tre efterfølgende temaaftener, hvor kommunens sommerhusejere inviteres til møder i hhv Virksund, Spøttrup Kulturhal og Fursundhallen med fællesoverskriften ”Energiaftener og stegt flæsk”.

Marlene Rasmussen forklarer proceduren for at deltage i konkurrencen: -Hvis du gerne vil vinde et gratis energitjek af dit sommerhus – og samtidig være vært for interesserede naboer i forbindelse med tjekket – så send et par linjer til SET om dine egne overvejelser om energioptimeringen. Herunder hvilke løsninger, du tror er relevante og hvor meget du forestiller dig, at du vil investere i din energioptimering. Samt selvfølgelig adressen på dit sommerhus.

Send en kort mail til Marlene Rasmussen mar@skiveet.dk hos SET inden den 17. marts, så er du automatisk med i konkurrencen.

Mere information på: www.feriehusudlejningskive.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk