Energiaften med helt aktuelle energitjek som baggrund

Energitjek af feriehuse lørdag den 8. april 2017
Foto: SET
Energitjek af feriehuse lørdag den 8. april 2017
Hus og have:

I 2016 satte SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter fokus på renovering af lokale feriehuse. Initiativets mål er dels at skaffe opgaver til egnens håndværkere og dels at forbedre komforten i det enkelte feriehus -for dermed at øge udnyttelsen af kommunens 3.500 feriehuse.

Lørdag den 8. april besøgte SETs Marlene Rasmussen – sammen med ScanEnergi – tre lokale feriehuse for at gennemgå husene og komme med råd og vejledning mht energioptimering. Et resultat, der danner grundlag for ScanEnergi’s oplæg på et møde onsdag den 12. april for ALLE, der ejer et feriehus i Skive kommune.

-Sammen med Energibyen Skive inviterer vi feriehusejerne til energiaften og stegt flæsk på onsdag i Fursund Hallen i Selde, fortæller udviklingskonsulent Marlene Rasmussen, der uddyber: - På mødet vil ScanEnergi, med udgangspunkt i de tre lokale sommerhuse, som fik lavet energitjek i lørdags, fortælle om de gængse energiforbedringer – inklusiv økonomi og komfortmæssige fordele og ulemper - og om mulighederne for tilskud og fradrag.

På mødet vil deltagerne også få mulighed for at få en snak med lokale håndværkere om forskellige energiløsninger, ligesom håndværkerne også har aktuelle tilbud på relevant energioptimering af feriehuse.

 -Der er stigende efterspørgsel efter komfortable sommerhuse ved Limfjorden, fortæller Marlene Rasmussen, der uddyber: -Med energioptimering kan sæsonen i husene forlænges til glæde for både ejere og lejere – men ikke mindst for det lokale erhvervsliv i de kystnære områder, som ofte er afhængige af indtægten fra turister i sommerhusområderne.

Marlene Rasmussen opfordrer ejere af sommerhuse i Skive kommune til at deltage i temaaftenen den 12. april. Hun understreger, at det naturligvis er gratis at deltage, men at tilmelding er nødvendig på www.skiveet.dk af hensyn til det praktiske.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk