Dørmåtte af strandsten

Hus og have:

Smid den slidte kokosmåtte ud, og prøv noget nyt. Få en håndlavet stenmåtte, som med sine glatte sten i mange farvenuancer bevarer gløden næsten uendeligt – i modsætning til traditionelle dørmåtter, som med tiden bliver kedelige og slidte.

De stilrene måtter, kaldet Stonemats, har et meget slidstærkt filtunderlag med en overflade af smukke flade og lige høje strandsten, som gør måtten helt jævn. Strandstenene, som er slidt glatte af de New Zealandske bølger, er silkebløde og fine, men har alligevel et råt look. Ved hjælp af en speciel limningsproces, hvor stenene limes til måtten, og ligger i pres i hele to døgn, opnås en markant holdbarhed.

Måtterne fås i flere forskellige størrelser og faconer til brug i f.eks. entre, badeværelse eller på terrassen. Andre størrelser kan også bruges som bordskånere eller bordløbere.

Strandstenene indsamles på New Zealands strande af en tidligere guldgraver, som sorterer de glatte sten efter højde, størrelse m.m. for at få et ensartet arbejdsmateriale til de æstetiske måtter, som alle fås med UV-garanti.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk