Dansk brugskunst hitter

Hus og have:

Danske designklassikere indenfor brugskunst er igen blevet hot. Det hele startede med et brag, da nettet gik amok over Kählers jubilæums vase. Her fik danskerne for alvor øjnene op for, at klassisk dansk brugskunst igen var hot, og noget man bare skulle have derhjemme til at sætte stil over stuen.

”Kähler vase og Lyngby Vase er stort for tiden. Det kan vi se i vores data, over hvilke produkter danske forbrugere søger efter på PriceRunner, ” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Den originale Lyngby Vase udgik af produktion i 1969 og efter Lyngby vasen er blevet relanceret er den strøget til tops som en af de vaser, forbrugerne er helt vilde med. Det samme med en Kähler Vase, der på det nærmeste fik de sociale medier til at nedsmelte, da den Kähler sendte deres jubilæums vase på markedet i et begrænset oplag.

Det samme er sket med Kay Bojesen, der efter mange år gemt lidt af vejen igen er blevet et hit i de danske hjem.

”Turtelduerne og aben er i løbet af det seneste år flyttet ind i mange danske hjem, og det var også en af årets store julegaver,” siger Martin Andersen fra PriceRunner.

Efterspørgslen på vaser, aber og turtelduer har været stor, og mange forbrugere har derfor anvendt PriceRunner til dels at finde priser på produkterne, men i lige så høj grad for at finde ud af hvilke butikker, der har dem på lager og kan levere de eftertragtede brugskunst genstande.

Vi har derfor samlet de vigtigste links, så du som forbruger hurtigt kan finde båder priser og hvem, der kan levere.

Lyngby vase http:
www.pricerunner.dk/sp/lyngby-vase.html

Kähler vase http:
www.pricerunner.dk/sp/kähler-vase.html

Kay bojesen http:
www.pricerunner.dk/sp/kay-bojesen.html

 

Kilde: Pricerunner

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk