Beskyt planterne effektivt med ny el-sprøjte.

Hus og have:

Berthoud Vermorel 3000 er lettere, mere ergonomisk og enkel at vedligeholde

Når planter skal beskyttes i landbrug, gartnerier, væksthuse, have- og parkanlæg, er Berthouds elektriske sprøjter førende på både effektivitet og ergonomi. Den nye Electric Vermorel 3000 er den hidtil letteste model i kraft af Lithium-Ion batterierne, der har reduceret vægten med 1,5 kg, så sprøjtens egenvægt kun er 6,2 kg.

Fokus på ergonomi og komfort
Ergonomien er forbedret, fordi sprøjtens ramme følger ryggens anatomi og danner afstand mellem beholder og ryg, så vægten fordeles ligeligt mellem skulder og lænd.

Samtidig betyder et nyt selesystem, at ryggen skånes yderligere – også ved flere timers arbejde. Selerne er brede og polstrede, ligesom en ny brystsele er med til at gøre sprøjten mere stabil. Som en ekstra komfort har lændeselen et praktisk etui til mobiltelefonen.

Høj kapacitet - kort ladetid
Berthoud Electric Vermorel 3000 leveres med 3 forskellige dyser og en teleskoplanse fra 60-120 cm. Kapaciteten er høj i kraft af den 2-kamrede 12V membranpumpe, der har Viton-pakninger til aggressive sprøjtevæsker. Og sprøjtens øvrige dele er resistente over for alle godkendte sprøjte-midler mod plantesygdomme, parasitter og svampeangreb.

Sprøjten har en tank på 18 liter og kan køre op til 6 timer på en opladning. Det er let at følge med på batteri-indikatorens 4 niveauer. Skiftet til Lithium-Ion betyder, at ladetiden nu kun er 2,5 time mod op til 8 timer på andre batterityper.

Enkel at vedligeholde
Den nye el-sprøjte er nem at bruge og enkel at vedligeholde. Start og stop funktionen sidder i det ergonomiske sprøjtehåndtag, og der kan vælges mellem 3 tryktrin.

Her sikrer elektronisk tryk-regulering et præcist og konstant tryk.

Ændringer til en mere servicevenlig konstruktion betyder, at den løbende vedligeholdelse af el-sprøjten er enkel – med let og hurtig adgang til batteri og pumpe.

Berthoud Electric Vermorel 3000 kan også leveres som trollysprøjte, som hjulene gør handy og manøvrevenlig. Denne udgave har en slange på 5 meter, mens slangen på rygmodellen er 1,3 meter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk