AUBO-butik er kun få detaljer fra åbning i Viborg

Hus og have:

Montering af de sidste køkkener og en omfattende rengøring er det eneste, der mangler, før Viborg får en splinterny og topmoderne køkkenbutik nær byens centrum. Lørdag den 17. marts er således fastsat som den officielle åbningsdato, og alt går indtil videre efter planen. ”Vi håber, at kunderne bliver ligeså begejstrede for butikken, som vi er,” lyder det fra butikkens indehavere.

Det kræver ikke så lidt at skabe en ny køkkenbutik fra bunden, mens man sideløbende driver en anden køkkenbutik. Det har både Lasse Rohde og Peter Høgh mærket på egen krop. De to køkkenforhandlere, der står bag de eksisterende AUBO-butikker i henholdsvis Løgstrup og Thisted har nemlig slået pjalterne sammen og arbejdet hårdt på at etablere en ny og topmoderne køkkenbutik i Viborg, som skal afløse den nuværende i Løgstrup.

Idéer blev hurtigt til handling for de to køkkenforhandlere, der nu ikke mangler meget, før tegningerne på papiret er ført ud i livet i den samme bygning som Sanistål på Marsk Stigs Vej.

”Vi er meget snart i mål, og det hele er gået efter planen. De sidste udstillinger er blevet leveret, og nu skal de blot monteres. Så mangler vi kun en omfattende hovedrengøring og den sidste finish, før vi kan byde indenfor i vores nye topmoderne køkkenbutik. Vi satser benhårdt på at åbne for offentligheden lørdag den 17. marts,” siger indehaver Perter Høgh og tilføjer om tilblivelsen af den nye butik.

”Det bliver en butik, som kommer til at præsentere nogle rigtig lækre løsninger. Man kan sige, at vi stepper lidt op i forhold til, hvad vi normalt gør i vores butikker. Viborg er en attraktiv by, hvor folk har lyst og midler til at vælge lidt mere vovede og eksklusive løsninger. Det er ikke en overdrivelse at sige, at den nye butik kommer til at stikke lidt ud – både med farve- og materialesammensætningen. Vi tror og håber på, at det bliver et hit hos de viborgensiske kunder.”

Stor interesse for den nye butik
Det er altid forbundet med en vis portion uvished, når man står på tærsklen til at åbne en ny butik. Det gælder også for Lasse Rohde og Peter Høgh. Derfor har det taget toppen af nervøsiteten, at de lige fra starten har oplevet en summende nysgerrighed omkring projektet. Specielt fra kunderne i den nuværende butik i Løgstrup, som Lasse Rohde møder til dagligt.

”Vi har mærket stor interesse for den nye butik - især fra kunderne her i AUBO Løgstrup. Folk er utroligt nysgerrige efter at høre mere, og rigtig mange har ytret ønske om at komme ind og se butikken. De har dog måttet væbne sig med tålmodighed, for det kræver tid og hårdt arbejde at gøre butikken præsentabel. Men nu er vi der næsten, og vi glæder os helt vildt til at vise den frem. Vi er meget tilfredse med resultatet, og så er vi jo bare spændte på, om folk bliver ligeså begejstrede, som vi selv er,” siger Lasse Rohde.

Hvis alt forsat følger planen, holder Lasse Rohde og Peter Høgh åbningsreception for venner, familie og samarbejdspartnere fredag den 16. marts, inden offentligheden endelig bliver lukket ind i byens nye AUBO-butik lørdag den 17. marts.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk