Viljen gav to point

Håndbold:

Man kommer langt med vilje og fight, det viste Skive f.H.'s ligaherrer onsdag aften da de sejrede i Gigantium med 27-25, efter at have ført 17-12 ved halvleg - i en kamp hvor de aldrig var bagud.

Søren Trads havde lagt sig med sygdom, Andreas Toudahl er endnu ikke klar, så det betød igen at få måtte yde meget. Førstnævntes fravær betød at der reelt kun var i alt tre til at dække 3´er i forsvaret. Men de der var fightede forbilledligt. Måske forkert at nævne enkelte, men Jesper Sørensen spillede endnu en pragtkamp i målet - nok sæsonens bedste - og det siger ikke så lidt.

Største føring kom kort ind i anden halvleg - 18-12, men hjemmeholdet kom tilbage, og gik fra 19-22 til 22-22. Men i stedet for at falde sammen, svarede Skive f.H. igen med to scoringer til 24-22. Hurtig udligning til 24-24, men herfra var det slut. 26-24 med 40 sekunder igen, en Aalborg reducering med 22 sekunder igen - siden time out af Simon Sørensen ved tiden 59.47, inden Per Ryberg med sit eneste mål kunne score til slutresultatet.

Aalborg Håndbold - Skive fH 25-27 (12-17)

Målscorere AH: Emil Berggreen 7, Sander Sagosen 4, Håvard Tvedten 4 (4). SfH: Nickolei Jensen 9 (3), Dennis Albæk 5, Michael Pedersen 5 (1), Mads Øris Nielsen 4, Philip Monberg, Andreas Bertelsen, Per Ryberg og Jacob Lauritsen 1.

Udvisninger: AH: 2 x 2 min. SfH: 6 x 2 min.

Tilskuere: 3.071.