Veloverstået arbejdsdag for Skive fH

Håndbold:

Efter en overstået arbejdsdag skulle Skive fH-spillerne foran en halvfyldt Frederikshavn Idrætshal møde et formstærkt hjemmehold.

Fra start forsøgte Skive-mandskabet sig med 7-mod-6 i angrebet, og det gjorde de endda med fin succes. Den ekstra stregspiller i angrebet gav plads til fløj- og bagskytter, og her blev der vist fint træfsikkerhed. Nikolaj Søndergaard noterede sig som kampens topscorer for hele 10 mål på 11 forsøg.

Med 3-7 på tavlen efter små 10 minutter trængte hjemmeholdet til et snak, og det gav et jubelbrøl, der var til at tage at føle på fra Skive-spillerne. Der var handling bag ordene fra omklædningsrummet.

Halvvejs i den første halvleg kom Frederikshavnerne dog bedre med, og med flere afbrændere frit inde over stregen, så spillede de sig op til pausestillingen 13-14.

Ganske ligesom i de første 30 minutter, så var det Skive der satte sig på begivenhederne i starten af halvlegen. På trods af 2 fingre, der ofte strittede hos dommerparret, så overvandt det hvidklædte udehold også den hurdle.

Med cifrene 25-33 kom der aldrig spænding ind i anden halvleg, og Skive fik for alvor trænet det overtalsspil der, hvis man mestrer det, kan afgøre kampe. Også FFI forsøgte sig, men det fik Andreas Toudahl nærmest i ensom majestæt med flere scoringer i tomt mål, sat en stopper for det.