Var med indtil der manglede 10 minutter

Håndbold:

Endnu et nederlag blev det fredag aften i JYSK Arena i Silkeborg, hvor Silkeborg/Voel tog imod. Hjemmeholdet sejrede 36-31 i en kamp som de lokale ellers var fuldt med i , indtil der manglede 10 minutter.

Her førte man 29-27, men så ramlede korthuset, og de sidste 10 minutter blev tabt med 9-2, dog også beroende på at der blev satset meget i selve slutfasen.

Skive førte det meste af første halvleg, men hjemmeholdet var oppe med en ved pausen. I anden halvleg gik det også fint, indtil de skæbnesvangre sidste minutter. Med til nederlaget var også at de tre gange Skive fH var i overtal, endte 0-2, 0-1 og 0-0. Det gør det ikke ligefrem nemmere at vinde håndboldkampe.

Silkeborg/Voel - Skive fH 36-31 (18-17)

Målscorere S/V: Anne Cecilie la Cour 11, Jette Hansen 8. SfH: Sofie Bæk 8, Olivera Jurisic 5, Freja Cohrt, Mathilde Kristensen og Nadja Lærke 3, Rikke Vestergaard 3 (2), Anne-Katrine Danielsen, Line Haugsted og Sidsel Bodholt 2.

Udvisninger: S/V: 3 x 2 min. SfH: 3 x 2 min.