Vanvidscomeback sikrer 2 point

Håndbold:

Team Sydhavsøerne gæstede lørdag Skive til den sidste spillerunde i 1. division, og det var et udehold der til at starte med ville løbe med hjemmeholdet. 2 hurtige på kontra sendte TSØ på 1-3, men Jeppe Kjærulff startede med reduceringen til 2-3 umiddelbart bagefter.

Mads Meldgaard fik ikke fat i så meget i de første 11 minutter, og det benyttede Skive-bænken til at sætte Mads Primdahl ind. Udvisningerne sad samtidig løst, og der var ikke plads til meget kontakt inde i Skives midterforsvar. Første time-out ved 3-8 efter et kvarter var meget tiltrængt, for der var rigeligt at snakke om. De uprovokerede fejl skulle kraftigt minimeres – ellers ventede en fin bustur hjemad for lollikkerne.

3-11 var det absolutte lavpunkt i de første 20 minutter, og herefter stemplede hjemmeholdet vitterlig ind. Reduceringen til 6-12 faldt meget belejligt, men det var en af de muligheder der skulle ind. Kjærulff fangede en ripost, og inde i målet havde Frejlev fået foden viklet ind i målnettet. Derfor kunne han roligt ligge den op i toppen af målet, og så lugtede der ellers af et comeback i Freja Arena, hvilket publikum også fornemmede.

Målene sejlede ind hos Sydhavsøerne, og Skive red bare på en af de større bølger i Limfjorden. Forsvaret fangede gnisten, og en storspillende Rasmus Kier kunne reducere til 11-12, hvorefter Daniel Guldsmed trak en klokkeklar angrebsfejl. 13-13 var fuldstændig utopi at tro på efter 19 minutters spil i Skive, men alligevel blev det virkelighed.

Hjemmeholdet kom bedst ud til de sidste 30 minutter, og udeholdets Marc Trolle på højre back mærkede presset fra Skive-supporterne på langsiden. Langsiden piftede hver gang han havde bolden, og det fik ham til at træffe de forkerte beslutninger. Så kom Skive-toget buldrende mod målet.

19-16 efter bare små 7 minutter af anden halvleg var fuldt ud tilfredsstillende, men ikke hos trænerduoen for Team Sydhavsøerne, der hen i kampen lignede at have set et spøgelse Freja Arena.

Flere gange i træk forsøgte Skive at udnytte duellen mellem den defensive Bastian Stræde og Jeppe Kjærulf på venstre fløj, men til sidst fik keeper Frejlev et lille overtag i den duel. Føringen var kommet op på stabile +4, og så blev et flot vip forsøgt, men desværre lykkedes det ikke i første omgang.

Rasmus Hansen røg med den tredje udvisning i bad 13 minutter før tid, men ligemeget med det.

33-27 var nærmest surrealistisk, og med resultaterne i de øvrige kampe, da betyder det Skive fH ender på en ganske flot 4. plads i 1. division. Det ville mange gerne have solgt det for tilbage i julepausen.

Flere faste håndboldkyndige tilskuere sad og snakkede efter slutfløjtet, men ingen kunne komme i tanke om et lignende comeback de sidste mange år i Freja Arena. Sommerferien er bare sjovere med point på tavlen, og hele 2 blev det til efter de sidste 40 minutter med samlet 30-16.